ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۱۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۲
بدون قرائت بیانیه پایانی به علت مخالفت برخی اعضا

اجلاس سران سازمان همكاری اسلامی به كار خود پایان داد

نشست سران سازمان همكاری اسلامی امروز (جمعه ) در استانبول با صدور بیانیه ای به كار خود پایان داد.بیانیه این نشست به علت مخالفت برخی اعضا قرائت نشد.
تدبیر24 : رجب طیب اردوغان رئیس جمهور تركیه كه ریاست این نشست را بر عهده داشت در نظق اختتامیه گفت : این نشست با شعار همبستگی و كمك به همكاری بیشتر اعضا برگزار شد.
وی افزود: سازمان همكاری اسلامی در كنار فلسطین است و از نظر سیاسی و اقتصادی از فلسطینی‌ها حمایت به عمل می‌آورد.
رئیس جمهوری تركیه بدون قرائت مفاد بیانیه پایانی ، اضافه كرد: تصمیمات این نشست به مردم مسلمان در باره پیشرفت ، رفاه، عدالت و صلح امیدواری داده است.
وی افزود : برای حاكمیت عدالت و برای جلوگیری از ظلم تلاش خواهیم كرد.
این اجلاس باوجود تلاش عربستان بدون حضور السیسی رئیس جمهوری مصر و با شكست طرح مثلث عربستان، مصر و تركیه برگزار شد.
براساس گزارش ها رییس جمهوری كشورمان و هیات همراه عصر امروز ( جمعه ) برای ادامه مذاكرات دوجانبه با مقامات بلندپایه تركیه از استانبول راهی آنكارا پایتخت تركیه خواهد شد.
دكتر روحانی دیروز از سخنرانان اصلی نشست سران كشورهای اسلامی بود كه بیش از 30 كشور در سطح رئیس جمهوری و رئیس دولت در آن حضور دارند.
همزمان با این نشست، تركیه ریاست دوره ای سازمان همكاری اسلامی را برای یك دوره سه ساله از مصر تحویل گرفت.
رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این نشست دو روزه، دیدارهای دوجانبه ای با سران كشورهای اسلامی انجام داد و شب گذشته در جمع گروهی از ایرانیان ، فرهیختگان و بازرگانان ایرانی مقیم استانبول حضور یافت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: