ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۶۱۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

دلنوشته علی لاریجانی در فضای مجازی درباره فضیلت‌های ماه رجب

رییس مجلس شورای اسلامی در متنی با عنوان «وصال حق» در فضای مجازی نوشت:‌ حقیقت کمال امری وجودی است و به همین جهت مراتب و مدارج دارد و بالاترین مرتبه کمال، وجود لایتناهی است.

تدبیر24 : رییس مجلس شورای اسلامی در متنی با عنوان «وصال حق» در فضای مجازی نوشت:‌ حقیقت کمال امری وجودی است و به همین جهت مراتب و مدارج دارد و بالاترین مرتبه کمال، وجود لایتناهی است.

 متن علی لاریجانی كه دركانال رسمی تلگرام، صفحه رسمی اینستاگرام و سایت شخصی وی منتشر شده به این شرح است:


«وصال حق»
انسان موجودی كمال جوست، گرچه ممكن است گاه در تشخیص كمال بی راهه رود، یا سخن ژاژ و سخیف گوید، اما در همان زمان نیز تصوری مثبت از كمال كاذب در ذهن دارد.


حقیقت كمال امری وجودی است و به همین جهت مراتب و مدارج دارد و بالاترین مرتبه كمال، وجود لایتناهی است كه بساطت محض و از مرحمت بی حد است و آن مقام حق سبحانه و تعالی است. لذا جست و جوی وصال چنین كمالی بر همه مراتب دیگر شرافت دارد. اما چگونه؟


در حدیث قدسی، خداوند می فرماید: « ماه رجب را ریسمانی میان خویش و بندگان قرار دادم تا هر كس در آن چنگ زند، به وصال من رسد».

منبع: خبرآنلاین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: