ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵

سرعت اینترنت ایران تا پایان امسال به 12 هزار گیگابیت برثانیه می رسد

تدبیر24 :محمود واعظی در گفت و گوبا خبرنگار ایرنا افزود: افزایش سرعت اینترنت یكی از مطالبات رئیس جمهوری هنگام دیدار ابتدای امسال از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود كه تاكید كرد اقدام ها برای افزایش سرعت انجام شود.
وی به تدوین برنامه های لازم برای تحقق این خواسته رئیس جمهوری اشاره كرد و گفت: برنامه ها در جلسه شورای معاونان به رئیس جمهوری گزارش شد و بر اساس آنها مقرر است سرعت اینترنت به 10 تا 12 هزار گیگابیت برثانیه تا پایان امسال برسد.
واعظی میزان سرعت اینترنت در ابتدای كار دولت یازدهم را 624 گیگابیت برثانیه عنوان كرد و یادآورشد: اقدام های انجام شده از آن زمان تاكنون، سرعت اینترنت را به چهار هزار گیگابیت برثانیه تا پایان اسفندماه سال گذشته ارتقا داده است.
وزیر ارتباطات به برنامه طراحی شده برای رونمایی از شبكه ملی اطلاعات در آینده نزدیك اشاره كرد و افزود: رونمایی از این شبكه و افزایش سرعت اینترنت به كاربران اجازه می دهد در كوتاهترین زمان به اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وی در ادامه به تدوین بودجه مورد نیاز برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای امسال اشاره كرد و گفت: بودجه ای كه برای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شده براساس توان دولت است و نمی توان بیش از آنچه درآمد هست بودجه نویسی كرد.
واعظی یادآورشد: گرچه بودجه نویسی انجام شده اما برنامه های وزارت ارتباطات بسیار گسترده تر و فراتر از میزان بودجه در نظر گرفته شده است و این امر سبب بروز كمبودهایی برای رسیدن به اهداف تدوین شده خواهد بود.
وزیر ارتباطات افزود: براساس برنامه های تدوین شده، قرار است كمبود بودجه با كمك گرفتن از بخش خصوصی، بانك ها و هلدینگ های سرمایه گذار تامین شود تا در رسیدن به اهداف، خللی ایجاد نشود.
وی به اجرا شدن برجام و رفع تحریم ها از كشور اشاره كرد و گفت: امكان سرمایه گذاری خارجی بعد از اجرای برجام در كشور افزایش یافته كه این نیز فرصتی برای جبران كمبودهاست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: