ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۱۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰

نظارت‌ بر «خون» افزایش یافت

تدبیر24 :دکتر علی‌اکبر پورفتح‌الله در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از افزوده شدن خون کامل و فرآورده‌های خونی کشور به فهرست دارویی رسمی کشور خبر داد و گفت: بر این اساس تولیدات سازمان انتقال خون نیز به فهرست دارویی کشور اضافه شدند.

وی افزود: مفهوم چنین اقدامی این است که محصولات تولیدی در سازمان انتقال خون، ‌استانداردهای مربوط به سازمان غذا و دارو را کسب کرده و مانند سایر داروهای تولیدی، از سوی سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های تولیدی انتقال خون نیز نظارت می‌شود.

پورفتح‌الله با بیان اینکه در حال حاضر بیش از چهار سال است که سازمان بهداشت جهانی در مستنداتی ارسال و درخواست می‌کند که خون و فرآورده‌های خونی به فهرست دارویی کشورها اضافه شوند و توسط یک سازمان ناظر بر قوانین تحت نظارت قرار گیرند، اظهار کرد: یکی از مشکلات ما در سازمان انتقال خون این بوده که ما محصولات و فرآورده‌ها را خودمان تولید کرده و خودمان هم تایید می‌کردیم، اما این کار از نظر مقررات بین‌المللی سازمان‌های نظاره‌گر چندان مورد تایید نیست، بلکه امروزه تولید کنندگان باید فرآورده‌هایشان را توسط یک ارگان نظارتی مورد بازرسی، ممیزی و نظارت قرار دهند.

دکتر علی اکبر پورفتح الله، مدیرعامل سازمان انتقال خون

وی ادامه داد: خوشبختانه بر اساس پیشنهاد سازمان غذا و دارو و موافقت سازمان انتقال خون که علاقه‌مند بود به توصیه سازمان بهداشت جهانی در کشور در این زمینه عمل شود و محصولات انتقال خون مورد نظارت سازمان غذا و دارو قرار گیرند، خون و فرآورده‌های خونی وارد لیست دارویی رسمی کشور شد.

افزایش فعالیت‌های انتقال خون در زمینه داروهای مشتق از پلاسما

مدیر عامل سازمان انتقال خون تاکید کرد: بنابراین قرار گرفتن محصولات ما در فهرست دارویی کشور، این امکان را فراهم می‌کند که سازمان انتقال خون توسط یک ارگان نظارتی مورد بازرسی قرار گیرد.

وی همچنین گفت: از طرفی اینکه ما امروزه از طریق پالایش قراردادی، نقش مهمی در تولید داروهای مشتق از پلاسما داریم، اهمیت اضافه شدن خون و فرآورده‌های خونی در لیست رسمی دارویی را دو چندان کرده و فرصتی فراهم می‌کند که سازمان انتقال خون بتواند در زمینه داروهای مشتق از پلاسما فعالیت بیشتری انجام دهد. همچنین محصولات بیمارستانی نیز مورد نظارت، ارزیابی و بازرسی ارگانی که مسوولیت دارو و غذا را در کشور برعهده دارد، قرار می‌گیرد. بنابراین با انجام این کار نظارت‌ها بر خون و فرآورده‌های خونی افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: