ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۱۸۸۲
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
هاشمی‌رفسنجانی:

تخریب‌ها نتیجه عکس داد

 تدبیر24 : روابط‌عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد باید با برنامه‌ریزی‌های ضربتی و حساب‌شده، تهدید نقدینگی کشور را به فرصت برای رونق تولید و خروج از رکود تبدیل کنیم.
آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در دیدار جمعی از استانداران سابق کشور در دولت‌های مختلف، دیدار با استانداران را یادآور کارهای اجرائی کشور دانست و گفت: همیشه و الان هم این‌گونه است که استانداران مجری و عمل ‌کننده برنامه‌های دولت در اقصانقاط کشور بوده و هستند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به ابراز نگرانی‌های جمع استانداران از ردصلاحیت‌ها و ضرورت جلوگیری از نهادینه‌شدن این شیوه در جامعه، گفت: برگزاری انتخابات پرشور و با حضور همه گروه‌ها، یکی از امتیازات انقلاب اسلامی در تاریخ ایران بود و متأسفانه از مقطعی، با دخالت سلایق سیاسی، ردصلاحیت‌ها تشدید شد.
هاشمی‌رفسنجانی، افزایش تدریجی آگاهی مردم و اراده آنان برای انتخاب شخصیت‌های مورد نیاز جامعه از همه سلایق را از نتایج گسترش ابزار اطلاع‌رسانی دانست و گفت: نمونه این آگاهی، انتخابات ریاست‌جمهوری سال ٩٢ بود که مردم نشان دادند، علاوه بر سوابق گذشته شخصیت‌ها، تفکرات آنها برای آینده کشور را می‌دانند.
وی انتخابات اسفندماه ٩٤ را مکمّل همان راهی دانست که مردم شروع کرده بودند و با اشاره به فضای تخریبی قبل از انتخابات، گفت: همه تریبون‌ها و رسانه‌های متعلق به یک جناح و جریان خاص، جز تخریب رقبایشان، کاری نمی‌کردند؛ اما این کار غیراخلاقی آنها نتیجه عکس داد و مردم در انتخابات کاری کردند که آنها را به بهت فرو برد.
هاشمی‌رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به ابراز نگرانی یکی از اعضا درباره رکود اقتصادی کشور، گفت: این نگرانی دلسوزان انقلاب و مردم، واقعی است و باید برای برگشت کشور به روزگار رونق اقتصادی تلاش و به دولت کمک کنیم.
وی با اشاره به مشکلاتی که به‌خاطر تحریم‌های ظالمانه برای تولیدگران به وجود آمده بود، گفت: به‌جای یک راه‌حل مناسب و با استفاده از درآمدهای نفتی و به‌خاطر آمارسازی‌های اشتغال، وام‌های بدون کارشناسی و نظارت دادند که حاصل آن افزودن بدهکاری‌های‌ میلیونی و ‌میلیاردی به مشکلات تولیدگران و صاحبان واحدهای تولیدی بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب که «باید با برنامه‌ریزی‌های ضربتی و حساب‌شده، تهدید نقدینگی کشور را به فرصت برای رونق تولید و خروج از رکود تبدیل کنیم»، گفت: اخیرا دولت‌ تصمیم‌های جدی و خوبی برای رونق اقتصادی با فعال‌کردن واحدهای کوچک و متوسط تعطیل یا راکدشده گرفته و ابلاغ کرده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأسف‌بارخواندن اوضاع واحدهای تولیدی در گذشته، به شرایط شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: واحدهای فراوانی که می‌توانستند به تولید و افزایش اشتغال کمک کنند، به‌خاطر سوءمدیریت‌ که وام‌های خود اشتغالی و زودبازده از مصادیق آن بودند، بر بی‌کارانی افزود که بدهکار هم شده بودند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: