آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۱۹۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۱

دولت فقط حرف "اقتصاد مقاومتی" را می‌زند

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دولت تدبیر و امید فقط در حرف اقتصاد مقاومتی را مطرح می‌کند، گفت: متأسفانه با وجود حرف‌های زیبایی که از سوی مسئولان دولتی شنیده می‌شود در عمل اعتقاد به تحقق عملی اقتصاد مقاومتی مشاهده نمی‌شود.
تدبیر24 : منتقدین- فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به بودجه سال 95 اظهار داشت: بودجه ارائه شده از سوی دولت در ابتدا رویکرد اقتصاد مقاومتی نداشت اما در کمیسیون تلفیق تغییرات زیادی داده شد و با پیشنهادات نمایندگان تا حدودی اصلاح شد.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه نیز دولت رویکرد اقتصاد مقاومتی را نادیده گرفته شده است که در مجلس نهم بر روی برنامه ششم نیز باید کار انجام شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دولت تدبیر و امید فقط در حرف اقتصاد مقاومتی را مطرح می‌کند، تصریح کرد: متأسفانه با وجود حرف‌های زیبایی که از سوی مسئولان دولتی شنیده می‌شود در عمل اعتقاد به تحقق عملی اقتصاد مقاومتی مشاهده نمی‌شود؛ دولت مسئله اقتصاد مقاومتی را جدی نگرفته و تنها در همایش‌ها و سخنرانی‌ها از آن حرف می‌زنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: متوسط فروش نفت در دولت یازدهم 79 دلار بوده است که در دولت دهم نیز همین میزان فروش نفت وجود داشته اما با این وجود شاهد تعطیلی گسترده بنگاه‌های تولیدی کشور هستیم و رکود جامعه را فرا گرفته است.

آلیا تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب امسال را سال "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" نامگذاری فرمودند و مردم منتظر اقدام و عمل مسئولان دولتی هستند و تنها حرف زدن درباره اقتصاد مقاومتی دردی را دوا نخواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: