ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۱۹۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰

اگر ایران نبود، دمشق و بغداد سقوط کرده بودند

تدبیر24 :به گزارش ایسنا، اوبر ودرین و کمال خرازی در این دیدار از توسعه روابط دو کشور استقبال و اظهار کردند که ظرفیت‌های دو کشور برای همکاری‌های بیشتر نیز وجود دارد.

خرازی در پاسخ به ودرین درباره مسائل سوریه اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با دعوت دولت سوریه در این کشور حضور یافته و اگر مقاومت و همکاری و مشاوره نیروهای ایرانی در سوریه و عراق نبود، تا کنون دمشق و بغداد توسط گروه تروریستی داعش سقوط کرده بودند.

وی در ادامه، آینده سوریه را مربوط به مردم آن کشور دانست و ضمن استقبال از گفت‌وگوهای ژنو اعلام کرد که تشکیل دولت وحدت ملی می‌تواند به آرامش در سوریه کمک کند و انتخاب رئیس‌جمهور نیز باید با اراده مردم و شرکت آنها در انتخابات و بدون دخالت خارجی صورت پذیرد.
برچسب ها: تدبیر24 خرازی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: