ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۶

سكوت تشكل آقاي رئیس!

ديروز بود كه يك عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم موضع اين تشكل را نسبت به مساله رياست مجلس پنجم خبرگان رهبري اعلام كرد.
تدبیر24 : جامعه مدرسين همواره به عنوان يك مرجع فكري در عرصه‌هاي مختلف به ويژه در سياست براي اقشار مختلف كشور شناخته شده و ديدگاه‌ها و نظراتش داراي احترام زيادي بوده و هست. اين تشكل روحاني همواره ترجيح داده كه خود را وارد بازي‌هاي سياسي و انتخاباتي كه ويژه سياسيون حزبي و جناحي است، نكند بلكه در بيرون گود جامه مصلح بر تن كند و همگان را به آرامش و اتخاذ بهترين تصميم كه به نفع كشور است راهنمايي كند. جامعه مدرسين هر كجا لازم دانسته است از نقش خود كه به مثابه چتري بر سر فعالان سياسي است در راستاي توصيه به آنها استفاده كرده هر چند در اين مسير بارها مورد هجمه تندروها قرار گرفته است. اما درباره مسائلي مانند انتخاب رئيس مجلس خبرگان اين تشكل تكليف خود مي‌داند كه به انتخاب اصلح كمك كند. از سوي ديگر تصور مي‌شد با توجه به اينكه تعدادي از اعضاي اين تشكل در مجلس خبرگان عضويت دارند، به طور حتم ديدگاه‌هاي كل اعضاي جامعه مدرسين در راستاي انتخاب بهترين رئيس براي اين مجلس باشد كه ديروز آيت ا... مقتدايي خلاف اين ادعا را بيان كرد. نبايد فراموش كرد كه رياست قبلي مجلس خبرگان يعني آيت‌ا... يزدي هم دبيركل جامعه مدرسين است و همين موضوع جايگاه اين تشكل در انتخاب رئيس را حساس‌تر مي‌كند اما ظاهرا آن‌طور كه آيت ا... مقتدايي مي‌گويد اين تشكل هنوز بحث جدي درباره رياست نداشته است.

تشريح مواضع جامعه مدرسين

ديروز بود كه يك عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم موضع اين تشكل را نسبت به مساله رياست مجلس پنجم خبرگان رهبري اعلام كرد. آيت ا... مرتضي مقتدايي درباره برنامه اين تشكل براي رياست مجلس پنجم خبرگان رهبري اظهار كرد: جامعه مدرسين براي رياست مجلس پنجم خبرگان رهبري برنامه‌اي ندارد و تا به حال نيز درباره آن صحبتي نكرده است. وی گفت: اين مساله مربوط به خود اعضاي خبرگان است كه چه كساني كانديدا مي‌شوند و چه كساني‌ رأي مي‌آورند و جامعه مدرسين در اين موضوع دخالتي ندارد. وي اضافه كرد: جامعه مدرسين قصدي براي رايزني در اين باره هم نداشته، ندارد و نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: