ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵

تنهایی خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد

تدبیر24 : به منظور انجام این پژوهش، اطلاعات مربوط به 23 تحقیق که 180 هزار نفر در آن حضور داشتند، مورد بررسی قرار گرفت. بیش از چهار هزار و 600 نفر از افراد این پژوهش‌ها دچار حملات قلبی بودند و بیش از سه هزار نفر نیز از سکته مغزی رنج می‌بردند.
 پژوهش محققان دانشگاه یورک نشان می‌دهد افراد تنها و منزوی در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی قرار دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری کتابخانه ملی پزشکی آمریکا، انزوای اجتماعی می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی تا 30 درصد و سکته مغزی را به اندازه 32 درصد افزایش داده و تأثیری مشابه با عواملی نظیر اضطراب و استرس شغلی بر سلامت قلب بر جای می‌گذارد.

به منظور انجام این پژوهش، اطلاعات مربوط به 23 تحقیق که 180 هزار نفر در آن حضور داشتند، مورد بررسی قرار گرفت. بیش از چهار هزار و 600 نفر از افراد این پژوهش‌ها دچار حملات قلبی بودند و بیش از سه هزار نفر نیز از سکته مغزی رنج می‌بردند.

نتایج نشان می‌داد که تنهایی می‌تواند منجر به ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن، بروز عفونت و التهاب، تصلب شرایین، فشارخون بالا و مرگ زودرس شود.

به گفته محققان، رسانه‌های اجتماعی و ارتباط با اینترنت و فیس بوک می‌تواند نقش خوبی در پر کردن تنهایی افراد بر عهده داشته باشد اما هنوز تأثیر آنها در برابر وجود اشخاص واقعی در تنهایی افراد چالش‌برانگیز است و نیاز به تحقیقات بیشتری است.

شواهد خوبی مبنی بر همنشینی افراد با دوستان مثبت اندیش و حمایتگر وجود دارد و حاکی از آن است که فقط پر کردن تنهایی کافی نیست، بلکه کیفیت روابط ایجاد شده نیز مهم هستند.

این پژوهش در مجله "Heart " منتشر شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: