ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲

خبری خوب برای دانشجویان شهریه‌پرداز

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی با اشاره به برگزاری نشست‌های فرهنگی برای دانشجویان تحت پوشش، گفت: مبلغ ۲۵ میلیارد تومان بابت شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز به حساب آنها واریز شده است.

به گزارش تدبیر24، اکبر میر‌شکار در گفت‌وگو با تسنیم ضمن اعلام مطلب فوق، اظهار داشت: از ۱۱۰ هزار دانشجوی تحت پوشش ۷۲ هزار دانشجو باید شهریه‌ بپردازند که از این تعداد ۴۵ هزار نفر در دانشگاه پیام‌نور، ۲۴ هزار نفر در دانشگاه آزاد اسلامی، ۳ هزار نفر در دانشگاه‌های غیرانتفاعی مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: ۳۸ هزار نفر باقیمانده در دانشگاه‌های دولتی تحصیل می‌کنند که ماهانه ۵۰ هزار تومان کمک هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره)، گفت: در خانواده کمیته امداد، فرزندان از سال اول ابتدائی تا پایان تحصیلات دانشگاهی در دو حوزه تحصیلی و فرهنگی مورد حمایت قرار می‌گیرند و تعداد ۷۴۰ نفر‌ از آنها نخبه و عضو بنیاد ملی نخبگان بوده و هر سال مبلغ ۲ میلیون تومان به صورت بلاعوض دریافت می‌کنند.

میرشکار با بیان اینکه کانون فارغ‌التحصیلان و حوزه اشتغال کمیته امداد در همکاری با هم در صدد ایجاد شغل برای فارغ‌التحصیلان هستند، گفت: در سال گذشته ۱۱۰۰ نفر فارغ‌التحصیل به عنوان آموزشیار نهضت سواد‌آموزی در سراسر کشور به امر آموزش بی‌سوادان مشغول شدند.

وی با اشاره به برگزاری اردوها و نشست‌های فرهنگی برای دانشجویان نخبه، افزود: تابستان امسال ۳۳۰۰ نفر به شهر مشهد و ۲۷۰۰ نفر به اردوی راهیان نور فرستاده شدند.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) همچنین گفت: امسال نیز همانند سال‌های گذشته نشست فرهنگی با موضوعات نماز و سبک زندگی، کار و ، خانواده و سبک زندگی، علم‌آموزی و سبک زندگی، اوقات فراغت و سبک زندگی، حماسه اقتصادی و سبک زندگی ، وحدت و بیداری اسلامی و سبک زندگی، جوان و سبک زندگی، در ۳۰ نقطه کشور از اول بهمن تا اسفند برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: