ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۵

با تملق و اختلاف افكني خود را داعيه‌دارعدالت قلمداد مي‌كنند

علي‌‌اكبر ناطق‌نوري در مراسم احياي شب 21 ماه مبارك رمضان در مصلاي شهرستان ساري با بيان اينكه دو گروه از افراد براي جامعه، مردم و مسوولان خطرآفرين هستند، افزود: اين عده را مي‌توان افراد متملق و چاپلوس و گروه اپوزيسيون و مخالف نام برد. وي با انتقاد از رل بازي كردن برخي مسوولان براي تحقق عدالت در كشور، گفت: اين افراد با تملق گويي و اختلاف افكني بين آحاد جامعه مي‌خواهند، خود را داعيه‌دار عدالت در كشور قلمداد كنند. ناطق نوري تصريح كرد: روش علي اين بوده كه انسان‌هاي متدين و دوستدار عدالت را جذب مي‌كرد. او با اشاره به برخي خصوصيات انسان شيعي، اظهار داشت: شيعه علي بايد تابع او بوده و علي وار زندگي كند. شيعه علي نبايد دروغ بگويد و چابلوسي كند و شيعه علي حلال را از حرام تمييز داده و براي تصاحب قدرت، آبروي مومني را زايل نكند. وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به خلق حماسه سياسي ملت ايران در 24 خرداد انتخاب روحاني را موجب ايجاد آرامش در كشور دانست و اظهار داشت: مردم مازندران در اين روز حماسي با راي به رييس‌جمهور منتخب، بار ديگر به روحاني ملبس به لباس روحانيت اعتماد كردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: