اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۶۲۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰

طلسم استقلال

تدبیر24 :برد پرگل مقابل فولاد، دوباره استقلال را به جمع مدعیان قهرمانی برگرداند. آن‌ها برای پس گرفتن صدر جدول، کافی است سایپا را ببرند و منتظر شکست پرسپولیس از نفت باشند. سایپا این هفته‌ها نتایج ضعیفی گرفته و شرایط بدی دارد اما بزرگترین رقیب استقلال برای پیروزی در این دیدار، بازی در ورزشگاه تختی است. استقلال نیم فصل اول، بهترین تیم لیگ برتر در بازی‌های خارج از خانه بود. آن‌ها هر سه بازی ابتدایی خارج از خانه فصل را پیروز شدند و اولین بار، با پدیده در مشهد مساوی کردند. این آمار، نیم فصل دوم معکوس شده و تیم مظلومی فقط در وزشگاه آزادی توانسته حریفانش را شکست دهد. تنها برد خارج از خانه استقلال در نیم فصل دوم، بازی با راه آهن بود که آن هم به درخواست راه آهنی‌ها به ورزشگاه آزادی منتقل شد. استقلالی‌ها 8 هفته قبل، در همین ورزشگاه روبروی نفت تهران قرار گرفتند و یک - صفر باختند.

نیم فصل دوم، استقلال 4 بار خارج از ورزشگاه آزادی به میدان رفته و 3 مساوی و یک باخت، حاصل این بازی‌ها بوده‌اند. آخرین باری که استقلال خارج از آزادی توانست پیروز شود، هفته دوازدهم و بازی رفت با فولاد خوزستان بود. آبی‌ها برای نزدیک‌تر شدن به صدر جدول، این هفته باید این طلسم 15 هفته‌ای را بشکند و در ورزشگاهی غیر از آزادی مقابل سایپا پیروز شوند!


برچسب ها: تدبیر24 استقلال
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: