ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۷

آخرین وضعیت پرونده‌های «ستایش» و «اعظم» از زبان محسنی‌اژه‌ای

تدبیر24 :حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای در حاشیه مراسم تحلیف کارآموزان قضایی که در ساختمام مرکزی قوه قضاییه برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره‌ آخرین وضعیت پرونده آزار و اذیت زنی توسط همسرش در مشهد، گفت: از زمانی که دادستان مشهد متوجه موضوع شد، به طور جد آن را دنبال کرده و اکنون هم موضوع را تعقیب می‌کند. ان‌شاء الله به زودی مراحل این پرونده طی می‌شود، البته هنوز در مرحله رسیدگی است و حکمی صادر نشده است.

وی درباره این موضوع که نظریه پزشکی قانونی در مورد پرونده «ستایش» صادر شده است؟ گفت: نظریه پزشکی قانونی در این زمینه صادر شده و به مرجع قضایی ارسال شده است. اگر اعتراضی وجود نداشته باشد نهایتا کیفرخواست صادر و به دادگاه می‌رود.

وی از بیان جزییات نظریه پزشکی قانونی در پرونده ستایش خودداری کرد و گفت:‌ اجازه دهید که این موضوع را مطرح نکنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که در نشست اخیر گفته بودید حکم مربوط به متهمان بانک صادرات در پرونده 3 هزار میلیاردی صادر شده ولی هنوز ابلاغ نشده است.، آیا این احکام اکنون ابلاغ شده است؟ گفت: نهایتا ابلاغ می‌شود، ولی باید مراحل تایپ و ... را طی کند.

وی درباره‌ سفر رییس قوه قضاییه به عراق در هفته آینده و اینکه در چه زمینه‌ای این سفر صورت می‌گیرد؟ گفت: چند ماه پیش از مقامات عراق به ایران آمدند و دعوت رسمی از ما کردند، البته پیشنهاد می‌شد ولی میسر نمی‌شد. اکنون این دعوت مورد پذیرش رئیس قوه قضاییه قرار گرفته و اوایل هفته آینده وی عازم عراق خواهد شد.

وی افزود:‌ قاعدتا به دلیل این که سفر رسمی است و زیارت هم در آن است معمولا بیش از یکی دو روز طول می‌کشد و اجازه دهید پیرامون این سفر خودشان صحبت کنند.

محسنی اژه‌ای درباره‌ این که آیا قرار نهایی در پرونده دکل نفتی صادر شده یا خیر ؟ گفت: اطلاعی از این موضوع ندارم که قرار نهایی صادر شده یا خیر.

وی درباره‌ اینکه آیا رئیس جدید سازمان قضایی نیروهای مسلح مشخص شده است؟ گفت: ان‌شاء الله این موضوع هم مشخص خواهد شد، ولی تا دیروز که پیگیر بودم ابلاغی در این زمینه صادر نشده بود.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه شنیده شده چند نفر در جریان فروش بخشی از آرشیو صدا و سیما به شبکه من و تو بازداشت شده‌اند، گفت: این موضوع را نشنیده‌ام.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: