ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴

واکنش دولت به عدم پخش جلسه رای اعتماد

محمدرضا صادق در از ارزیابی خود از عدم پخش مستقیم جلسه امروز مجلس در خصوص بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی گفت: دولت تقاضایی نداشته برای اینکه برنامه رای اعتماد پخش شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، محمدرضا صادق در از ارزیابی خود از عدم پخش مستقیم جلسه امروز مجلس در خصوص بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی گفت: دولت تقاضایی نداشته برای اینکه برنامه رای اعتماد پخش شود.

وی گفت:  روز گذشته با مدیر شبکه خبر و رئیس صدا و سیما نیز دیدار کردم و عنوان کردم که ما تقاضا ندادیم جلسه علنی پخش شود.

جلسه علنی امروز مجلس که به بررسی رای اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت اختصاص داشت ، بر خلاف معمول از شبکه های تلویزیونی پخش نشد .

این موضوع اعتراض تعدادی از نمایندگان را بر انگیخت ، یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی تذکر داد که دولت خواستار عدم پخش تلویزیونی بوده است ، اما لاریجانی این موضوع را تکذیب کرد و گفت صدا و سیما در صحن مجلس برای پخش مستقیم جلسه رای اعتماد تدارک دیده بود اما بعد منصرف شد و تدارکات را جمع کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: