ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱

نهاد مردمی شورا و حقوق شهروندی

مردم هوشمند و پیشرو تهران، با حوصله و آرامش مثال‌زدنی خود نام ٣٠ نامزد مجلس و ١٤ نامزد خبرگان را در تعرفه‌های رأی نوشتند
تدبیر24 :اسماعیل دوستی- امروز نهم ردیبهشت است‌؛ روزی که در تقویم کشور به نام شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت شده است. در انتخابات شورای شهر چهارم حوزه انتخابیه تهران که هم‌زمان با یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در خرداد ٩٢ برگزار شد، ائتلاف اصلاح‌طلبان ١٤ کرسی از ٣١ کرسی را کسب کرد. در آن مقطع بسیاری از تهرانی‌ها که نام دکتر روحانی را روی برگه‌های آرای خود نوشتند، یا در انتخابات شورا رأی ندادند یا فهرست کامل اصلاح‌طلبان را روی برگه‌های رأی ننوشتند. شاید این اتفاق، تا حدی برای اولین انتخابات «تجمیعی» نیز طبیعی بود، زيرا در هفتم اسفند ٩٤ و در دومین تجربه از‌این‌دست، مردم هوشمند و پیشرو تهران، با حوصله و آرامش مثال‌زدنی خود نام ٣٠ نامزد مجلس و ١٤ نامزد خبرگان را در تعرفه‌های رأی نوشتند و امید می‌رود این تجربه، در انتخابات سال آینده ریاست‌جمهوری دوازدهم و شورای پنجم نیز تکرار شود.  علاوه بر ١٤ نامزد از فهرست اصلاح‌طلبان، آقايان هادی ساعي و عباس جديدي نیز به‌عنوان «مستقل» به شورا راه یافتند. وزن‌کشی درونی بر‌اساس گرایش سیاسی این‌گونه شد که ١٤ اصلاح‌طلب، ١٥ اصولگرا و دو چهره مستقل، ترکیب این دوره را کامل کردند. پس از آن در ماجرای انتخاب رئیس شورای شهر تهران و البته شهردار تهران، اتفاقاتی رخ داد که شرح آن بارها رفته است. در دوسال‌و‌نیم گذشته، استراتژي اصلاح‌طلبان شورا، نظارت سازنده و تعامل با شهرداری تهران بود تا پیش‌بینی‌ها مبنی بر تکرار سرنوشت شوراي اول به حقیقت نپیوندد. کار کارشناسي و رسيدگی واقعی به مشکلات مردم برای همه ما اولویت دارد. هدف اعضای اصلاح‌طلب شورا، تلاش برای بهبود شاخص‌های زندگی مطلوب و باکیفیت برای مردم تهران است و همراهی با مجموعه شهرداري، موضوعي بدیهی در این مسیر است. در ديداري که خدمت مقام معظم رهبري رسيديم، ايشان از شورا خواستند با نظارت، حمايت و هدايت، با شهردار تهران تعامل کند و ما اين سه نکته را سرلوحه قرار داديم. عملکرد ما در این مدت سبب شد اصولگرايان هم از مسائل سياسي فاصله بگيرند؛ هرچند جريانات سياسي اصولگراي بيرون از شوراي شهر تهران، فشار زيادي به آنها وارد مي‌کنند؛ اما احزاب و تشکل‌هاي سياسي اصلاح‌طلب بنای سهم‌خواهی و نگرش سیاسی به شورا را نداشته و ندارند.

برچسب ها: تدبیر24 شورا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: