ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۲۴۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۱

ارث برادر مرحومم باید به من برسد

تدبیر24 :ایران نوشت: ارثیه یک مرد دردسرساز شد و برادر 90 ساله‌اش از دادگاه درخواست انجام آزمایش‌های دی‌ان‌ای کرد.

این مرد ادعا دارد برادرش هیچ‌گاه صاحب فرزندی نشده و برادرزاده‌اش در واقع پسر وی است که در کودکی به آنها سپرده‌‌اند.

هشتم اسفندماه سال گذشته  مرد سالخورده در حالی که کنار همسرش نشسته با صدایی لرزان روبه‌روی قاضی عموزادی از شعبه 268 دادگاه ونک قرار گرفت و خواست تا به پرونده‌اش رسیدگی شود.
این مرد 90 ساله در حالی که شرایط مساعدی نداشت، گفت: 42 سال پیش ما صاحب دو فرزند پسر بودیم و برادرم هیچ فرزندی نداشت. همیشه از اینکه خانه‌شان سوت و کور بود غصه می‌خوردم. من و همسرم سعی می‌‌کردیم به آنها آرامش دهیم تا اینکه علی 2 ساله شد و برادرم خواست تا یکی از پسرهایمان را که کوچک‌تر بود به فرزندی قبول کند.
در آن زمان برای ما خیلی سخت بود ولی چون همیشه با هم بودیم و کنار هم زندگی می‌کردیم خیالمان‌ راحت بود که پسرمان دست غریبه نیست و برادرم و همسرش از پسرمان در آسایش و رفاه کامل نگهداری می‌کنند از آنجایی که وضع مالی‌شان نیز خیلی از ما بهتر بود دلمان گرم بود که همه چیز بخوبی پیش می‌رود حتی قرار بود شناسنامه علی به نام من و همسرم باشد ولی آنها برایش شناسنامه گرفتند و ما آن موقع سخت نگرفتیم ولی کم کم آنها فاصله‌شان را با ما زیاد کردند.
ما در شهرستان زندگی می‌کردیم و شرایط‌مان خیلی نامساعد بود. مخصوصاً از وقتی که به تهران آمدیم سختی‌مان بیشتر شده و حالا که برادرم فوت شده می‌خواهیم یک فکری هم به حال ما شود و این ارث که حق ماست به ما برسد.
همسر این مرد نیز ادامه داد: پسرم از 10 سالگی متوجه شده بود پدر و مادر واقعی‌‌اش ما هستیم ولی هیچ نگفت و با عمو و زن عمویش زندگی کرد.
حالا با این شرایط سخت ما می‌خواهیم اثبات شود که ما پدر و مادر واقعی پسرمان هستیم چون تنها وارث همسرم است و اگر آزمایش‌های دی‌ان‌ای انجام شود همه چیز اثبات می‌شود.
قاضی حسن عموزادی با شنیدن اظهارات این زوج سالخورده و دفاعیات وکیلا‌نشان رسیدگی به این پرونده را در دستور کار خود قرار داد تا تصمیم‌گیری قضایی کند.
برچسب ها: تدبیر24 ارثیه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: