ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰

آیت الله مکارم شیرازی: مصرف مواد مخدر حرام است

تدبیر24 :وی کاشت، برداشت و استعمال مواد مخدر و تولید و توزیع آن را جزو مواردی اعلام کرد که از لحاظ شرعی حرام است.
 آیت الله مکارم شیرازی مصرف مواد مخدر را حرام دانست و گفت: مواد مخدر در دنبا علاوه بر نقش درآمدزایی سوداگران به جنبه سیاسی برای مبارزه با قیام‌های ضد استکباری تبدیل شده است.

به گزارش مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی صبح پنج‌شنبه در دیدار دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه مواد مخدر از چند جهت قابل مطالعه است، گفت: مواد مخدر از یک جهت به عنوان منبع درآمدی برای سوداگران مرگ است که نمی‌توانند از آن چشم پوشی کنند و بسیاری از رؤسای کشورها نیز با سوداگران مواد مخدر هم دست هستند.

مواد مخدر جنبه سیاسی نیز پیدا کرده است

وی در ادامه با اشاره به اینکه مواد مخدر جنبه سیاسی نیز پیدا کرده است، ادامه داد: مواد مخدر به ابزاری در دست استکبار بدل شده که از طریق آنها قیام‌های مردمی ضد خود را سرکوب کنند.

این استاد حوزه علمیه به جایگاه ایران در جهان و دشمنی غرب با آن اشاره و ابراز داشت: استکبار سعی دارد از تمامی راه‌ها وارد شده و جمهوری اسلامی را تضعیف کند زیرا می‌داند که با آلوده کردن جوانان به مواد مخدر، جوانان جان بر کفی که در خط مقدم جبهه حضور می یافتند به موجوداتی بی‌خاصیت و خطرناک تبدیل می‌شوند.

وی در ادامه بر لزوم توجه جدی به امر مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد و گفت: متأسفانه هر میزان که ما در برنامه‌های خود پیش می‌رویم باز هم سوداگران مواد مخدر چند قدم جلوتر هستند و در این زمینه باید برنامه را به شکل جدی تری دنبال کرد.

این مرجع تقلید به عدم همکاری کشورهای جهان با ایران در امر مبارزه با مواد مخدر اشاره و بیان کرد: در اخبار آمده بود که ۴۰ درصد از کشفیات مواد مخدر دنیا در ایران است و این در حالی است که به دلیل سود سرشاری که سران برخی از دنیا از قاچاق مواد مخدر می‌برند در این زمینه مبارزه با مواد مخدر به ایران کمکی نمی‌کنند.

کسی که دین و ایمان داشته باشد سراغ مواد مخدر نمی‌رود

وی مصرف مواد مخدر را از لحاظ شرعی حرام اعلام و ابراز داشت: کسی که دین و ایمان داشته باشد سراغ این کار نمی‌رود و از نظر عرفی نیز افراد آلوده نه دنیا و آخرت خود را خراب کرده‌اند.

وی کاشت، برداشت و استعمال مواد مخدر و تولید و توزیع آن را جزو مواردی اعلام کرد که از لحاظ شرعی حرام است.

آیت الله مکارم شیرازی بر لزوم اجرای برنامه‌های فرهنگی و اثر بخشی آنها تأکید و عنوان داشت: کارهای فرهنگی که در صدا و سیما انجام می‌شود خوب اما کافی نیست و باید سعی شود تا اقدامات فرهنگی افزایش داشته و با ارائه برنامه‌های آموزشی افراد به سمت مواد مخدر نروند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: