ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۰

برق جان کارگر 46 ساله را گرفت

تدبیر24 :مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: برق گرفتگی مرد 46 ساله که سیستم برق‌رسانی بالابری را تعمیر می‌کرد، به مرگش منجر شد.

به گزارش ایسنا، «حبیب حسینقلی‌زاده» گفت: ساعت 9:30 صبح امروز، به‌دنبال برق گرفتگی مرد 46 ساله در خلجان تبریز، ابتدای روستای ورنق در ساختمان نیمه کاره، پایگاه 216 به محل حادثه اعزام شد.

وی ادامه داد: این مرد 46 ساله که به‌دنبال تعمیر بالابر دچار حادثه برق‌گرفتگی شده بود، با اقدامات احیایی تکنسین‌های اورژانس 115 پایگاه 216 به بیمارستان طالقانی تبریز انتقال داده شد.

حسینقلی‌زاده افزود: متأسفانه به‌علت شدت برق‌گرفتگی، اقدامات احیایی تکنسین‌های اورژانس 115 مثمر نبود و این کارگر در بیمارستان جان باخت.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: به‌علت رعایت نکردن اصول ایمنی کار، سالانه افراد بی‌شماری دچار حوادث ناشی از کار می‌شوند که شاید با رعایت اصول ایمنی، این آمار به صورت قابل توجهی کاهش یابد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: