ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰

رد پای برخی صاحب‌نفوذان در تخریب جنگل‌ها

تدبیر24 : نایب رئیس فراکسیون محیط ‌زیست و توسعه پایدار مجلس، ضمن انتقاد از افزایش تخریب جنگل، گفت: افراد صاحب نفوذ در سازمان جنگل‌ها در ایجاد شرایط تصرف به اراضی جنگلی و جنگل خواری سهم بسزایی دارند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، مهرداد بائوج لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تخریب جنگل‌ها به دلایل مختلف از جمله آتش سوزی‌های عمدی و غیر عمدی در سال‌های گذشته رقم خورده، اما رسیدگی به این مشکلات با کندی پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه جنگل‌خواری و تصرف‌های غیرمجاز نیز از دیگر عوامل تخریب جنگل‌ها‌ست، افزود: طرح سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در خصوص احیای جنگل نیز صرفا موجب واگذاری بخشی از جنگل به تعاونی‌ها شد که این رویه موجبات تخریب را فراهم کرد.

لاهوتی گفت: بروز سیلاب‌های آسیب‌زای اخیر نیز حاکی از تخریب درختان و جنگل‌هایی است که در سال‌های گذشته مانع جاری شدن سیلاب‌ها و بروز آسیب بسیار می‌شد، این در حالی است که میزان بارش‌ها نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده است.

نایب رئیس فراکسیون محیط ‌زیست و توسعه پایدار در مجلس، تخریب 3000 هکتار جنگل‌ را تایید نکرد و افزود: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور باید با فرهنگ سازی، از وجود مردم به عنوان حافظان منابع طبیعی بهره برده و به ماموران اندک خود اکتفا نکند چرا که از این راه به موفقیت دست نخواهد یافت.

این نماینده مردم در مجلس نهم از وجود صاحبان نفوذ در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور خبر داد و بیان کرد: میزان تخریب‌ سالیانه جنگل‌های کشور بسیار بالاست در حالیکه برای این سازمان در بودجه سالانه کشور نیز مبلغ کافی در نظر گرفته شده است. در حقیقت باید باور کرد که برای محافظت از جنگل نیاز به منابع مالی نیست.

وی ضمن تاکید بر فرهنگ‌سازی جهت حفاظت از جنگل‌ها، گفت: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور باید جنگل‌ها را از دست افراد صاحب نفوذ در امان نگاه ‌دارد در غیر این صورت تخریب‌ها ادامه خواهد داشت.

نایب رئیس فراکسیون محیط‌ زیست و توسعه پایدار در مجلس تصریح کرد: تاخیر در رسیدگی به جنگل‌های آتش گرفته به دلیل وجود همین افراد صاحب نفوذ در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور است، این افراد در تخریب و تصرف جنگل و حتی واگذاری‌های غیرقانونی اراضی جنگلی سهیم هستند. البته سازمان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در یک سال اخیر در حفاظت از جنگل کوشاتر شده است.
برچسب ها: تدبیر24 جنگل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: