اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۶۲۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵

باید دید عاشقان کتاب بیشترند یا تفریح

تدبیر24 : علی‌اصغر شیرزادی می‌گوید: نمی‌توانم استقبال از نمایشگاه کتاب را پیش‌بینی کنم؛ در زمان برگزاری نمایشگاه باید ببینیم عاشقان سینه‌چاک کتاب بیشترند یا افرادی که دنبال تفریح‌اند.

این داستان‌نویس در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا، اظهار کرد: وضعیت نشر نابسامان است و اقتصاد نشر روزبه‌روز بدتر می‌شود. باید در زمان برگزاری نمایشگاه دید نمایشگاه با این فاصله بعید از تهران چه وضعیتی خواهد داشت.

او با اشاره به نابسامانی‌های نمایشگاه‌های پیشین بیان کرد: در نمایشگاه قبلی برخی با فلاسک و سبد روی چمن‌های مصلی می‌نشستند؛ انگار پیک‌نیک آمده بودند. شهر آفتاب هم که از تهران دور و به قم نزدیک شده است، امکان این‌که مردم برای تفریح و زیارت بیایند، زیاد است. به هر حال مردم ما که تفریحی ندارند.

شیرزادی با بیان این‌که «محل نمایشگاه‌های بین‌المللی مکان مناسب‌تری برای برگزاری نمایشگاه کتاب بود» بیان کرد: مصلی به دلایل عدیده مناسب نبود و نیست. مترو شهر آفتاب هم افتتاح شده است؛ اما به هر تقدیر باید فضا را دید. درست است که شهر آفتاب از نظر مساحت مناسب است، اما دور بودن مشکل بزرگی محسوب می‌شود.

او در ادامه افزود: در سایر نقاط دنیا نمایشگاه کتاب را اطراف شهر و در حواشی برپا نمی‌کنند. چنان که می‌دانید نمایشگاه کتاب فرانکفورت در شهر برپا می‌شود. البته نمایشگاه هر جا که باشد افرادی که دنبال کتاب‌های کمیاب یا خارجی هستند، باید خودشان را برسانند.

این نویسنده در ادامه این‌گونه اظهار نظر کرد: می‌خواهند هرجایی شده، کاری را انجام دهند و کارنامه‌ای را پر کنند. البته در کنار این کار کمکی هم به افرادی که اهل کتاب هستند و به نمایشگاه کتاب به عنوان یک تفرجگاه نگاه نمی‌کنند، می‌شود.

او در ادامه تصریح کرد: امیدواریم مسئولین بتوانند هر چه جدی‌تر به ماجرا بپردازند، متولیان از نقاط ضعف آشکار نمایشگاه‌های قبلی عبرت بگیرند و این نمایشگاه را که قرار است در شهر آفتاب برگزار شود، سامان بدهند.

شیرزادی در پایان اظهار کرد: در نمایشگاه کتاب تهران، اثر جدیدی برای عرضه ندارم و وضعیت تجدید چاپ کتاب‌های پیشینم نیز هنوز معلوم نیست.

از آثار این نویسنده می‌توان به «یک سکه در دو جیب»، «هلال پنهان»، «غریبه و اقاقیا» و «طبل آتش» اشاره کرد.

نمایشگاه کتاب تهران از 15 تا 25 اردیبهشت در شهر آفتاب برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: