ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۶۲۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵

همه چیز درباره ازدواج نیلوفر لاری و شادمهر عقیلی+عکس


تدبیر24 :به گزارش"توریسم آنلاین"،او که لیسانس ادبیات دارد ترانه سرایی را از سال ۱۳۷۱ با اولین ترانه‌اش به نام «بهار لبخند» شروع کرد.

نام نیلوفر لاری‌پور در کارهای بسیاری از خوانندگان مطرح ایران همچون ناصر عبدالهی،شادمهر عقیلی،علی لهراسبی، مجید اخشابی، مسعود خادم، سعید شهروز، حمید خندان و... به عنوان ترانه‌سرا دیده می‌شود.

اظهار نظر ترانه سرای معروف زن درباره شایعه ازدواجش با خواننده مطرح مقیم خارج از کشور
اظهار نظر ترانه سرای معروف زن درباره شایعه ازدواجش با خواننده مطرح مقیم خارج از کشور

لاری پور -که در زمان حضور شادمهر در ایران همکاری کاری زیادی بااو داشت-  اخیرا در گفت و گویی درباره شایعات ازدواجش با عقیلی گفته که:من و شادمهر اصلا قصد ازدواج نداشتیم و این حرفها همه شایعاتی بود که در آن زمان برایمان ساختند".

این ترانه سرا البته در اظهار نظری عجیب گفته:"وقتی خبر ازدواج شادمهر را از زبان خودش شنیدم حسابی خنده ام گرفت و هنوز هم باور نمی کنم او ازدواج کرده است".

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: