آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۲۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی خبر داد

تاسیس بزرگ‌ترین طرح فولادی بخش‌خصوصی ایران در آذربایجان‌شرقی

تاسیس بزرگ‌محمدجعفر عظمایی اظهار کرد: به دلیل انتقال تکنولوژی و ساخت قطعات فولادی با آخرین استانداردهای روز، اشتیاق زیادی برای سرمایه‌گذاری در این رشته ترین طرح فولادی بخش‌خصوصی ایران در آذربایجان‌شرقی ...
تدبیر24: رئیس سازمان معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: جواز تاسیس بزرگترین طرح فولادی بخش خصوصی ایران در جاده آذرشهر ـ تبریز و در زمینی به مساحت یک میلیون و 200 هزار متر مربع صادر شده و سرمایه‌گذاران سرمایه‌ای 400 میلیون یورویی را وارد چرخه راه‌اندازی این صنعت خواهند کرد.
محمدجعفر عظمایی اظهار کرد: به دلیل انتقال تکنولوژی و ساخت قطعات فولادی با آخرین استانداردهای روز، اشتیاق زیادی برای سرمایه‌گذاری در این رشته در استان به وجود آمده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن وجود دانشگاه صنعتی سهند و چندین دانشکده فنی و مهندسی و سیل فارغ‌التحصیلان رشته‌های مربوطه توسعه صنایع مادر همچون فولاد و مس را در آذربایجان شرقی پر رونق کرده است.      
عظمایی خاطر نشان کرد: جواز تاسیس بزرگترین طرح فولادی بخش خصوصی ایران در جاده آذرشهر - تبریز و در زمینی به مساحت یک میلیون و 200 هزار متر مربع صادر شده و سرمایه‌گذاران سرمایه‌ای 400 میلیون یورویی را وارد چرخه راه‌اندازی این صنعت خواهند کرد که در شمال‌غرب بی‌نظیر است.
وی گفت: این مجموعه عظیم در حال احداث، علاوه بر ایجاد اشتغال به 2 هزار نفر جویای کار، صادرات قطعات فولادی به کشورهای مختلف را در برنامه دارد و با راه‌اندازی این طرح بزرگ تولیدی رتبه آذربایجان شرقی در حوزه تولید فولاد به رده‌های اول کشوری ارتقاء خواهد یافت.          
وی به طرح‌های توسعه مجتمع عظیم فولاد میانه نیز اشاره کرد و گفت: مجتمع دولتی فولاد میانه یکی از 8 طرح بزرگ دولت در زمینه توسعه صنایع فولادی کشور است که خوشبختانه بیشتر واحدهای این مجتمع به بهره‌برداری رسیده است و طرح توسعه مجتمع فولاد میانه نیز از روند خوبی برخوردار بوده و نیز پیشرفت طرح‌های توسعه‌ای آن به 50 درصد رسیده است.
وی همچنین اظهار داشت: هم اکنون مجوز تاسیس و احداث 82 طرح تولید محصولات فولادی صادر شده و عملیات احداث و تکمیل بیشتر این طرح‌های فولادی در نقاط مختلف آذربایجان شرقی همچنان ادامه دارد.
عظمایی تصریح کرد: در مجموع این طرح‌های فولادی حدود 50 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را جذب خواهد کرد و راه‌اندازی 82 طرح برای بیش از 5 هزار نفر به طور مستقیم و 5 هزار نفر نیز بطور غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی گفت: مهم‌ترین مزیت صنایع فولاد به بهره‌برداری رسیده و یا در حال اجرای استان این است که تجهیزات و تکنولوژی آن طبق استانداردهای موجود جهان بوده و انتقال تکنولوژی از کشورهای صاحب نام تولید فولاد به استان بوسیله نخبگان و سرمایه‌گذاران و دانش‌آموختگان رشته‌های فنی و مهندسی صورت گرفته و این موضوع توانمندی خوبی برای واحدهای فولادی استان به وجود خواهد آورد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: