ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵

معلمانی فارغ از غم نان

تدبیر24 :دکتر عزت الله کرد میرزا روان شناس بالینی و مدرس دانشگاه در خصوص نظریه روان شناسی رشد کودکان و نوجوانان در گفت و گو با آستان گفت:بر اساس نظریه های روان شناسی در رشد کودک و نوجوان بعد از ساختار خانواده نخستین ساختار اثر گذار در فرآیند رشد و شخصیت کودک محیط آموزشی مدرسه و نقش معلمان است.

این مدرس دانشگاه با اشاره به مهم ترین نهاد اجتماعی ادامه داد:مهم ترین نهاد اجتماعی که در رشد و شخصیت کودک و فرآیند جامعه پذیری کودکان اثر می گذارد محیط آموزش و پرورش است.در این بین یکی از اثرگذارترین مولفه محیط آموزشی معلمان و آموزگاران به شمار می رود که می تواند نقش یک الگو بر شخصیت کودکان داشته باشد.

وی ادامه داد:طبیعتا هر چه رابطه معلم و دانش آموز فارغ از یک رابطه عمودی مبتنی بر اثرگذاری بر سه مولفه رشد جسمانی ،رشد روانی و اجتماعی کودک باشد در جامعه پذیری شاگردان اثرگذاری جدی تری نیز دیده می شود.با توجه به تغییر نقش ها در جامعه و حضور زنان در جایگاه های شغلی مختلف برخی اوقات این نگرانی را در بین والدین ایجاد می کند که شاغل بودن مادر ممکن است بر فرآیند رشد کودک اثرات منفی داشته باشد.

این عضو هئیت علمی دانشگاه در ادامه تصریح کرد:پژوهش ها نشان می دهد چنانچه محیط آموزشی غنی و مربیان و معلمان آموزش دیده ای نقش تربیتی و مراقبتی از کودک را خواه در مهدهای کودک ،پیش دبستانی و دبستان ها و یا مدارس به عهده می گیرند نه تنها شاغل بودن مادر اثر منفی بر رشد کودکان ندارد بلکه کودکان این گروه از مادران اجتماعی تر و در سطح بالاتری از جامعه پذیری قرار می گیرند و خود را نشان می دهند.

دکتر کردمیرزا خاطر نشان کرد:جامعه بایستی با پیش بینی مکانیزم های آموزشی و نیز ابزارهای حقوقی و مالی مناسب نسبت به تربیت مربیان و آموزگاران اقدام جدی تری نشان دهد.تا معلمان نیز فارغ از دغدغه های معاش و اقتصاد،نسبت به تربیت نسل آینده جامعه اقدام کنند.

منبع:آستان

برچسب ها: تدبیر24 معلم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: