ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

21 کشور علیه آمریکا متحد شدند

تعداد کشورهایی که خواهان صدور قطعنامه علیه فعالیت های جاسوسی آمریکا هستند به 21 کشور رسید.
تدبیر24: تعداد کشورهایی که خواهان صدور قطعنامه علیه فعالیت های جاسوسی آمریکا هستند به 21 کشور رسید.

اقدام آمریکا در جاسوسی از رئیس جمهور برزیل و صدر اعظم آلمان سبب شد تا این کشورها پیش نویس قطعنامه ای را در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح کنند.

پنجشنبه هفته گذشته اعلام شد که "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان، از سال 2002 میلادی در فهرست جاسوسان آمریکا بوده و مکالمات تلفنی وی شنود می شده است.

این اسناد توسط "ادوارد اسنودن" مامور سابق سازمان سیا، در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

بر اساس این اسناد در ماه های گذشته نیز رصد ای میل و مکالمات تلفنی "دیلما روسف" رئیس جمهور برزیل، از سوی آژانس امنیت ملی آمریکا افشا شده بود و همین امر تنش هایی را میان دو کشور به وجود آورد.

مرکل و روسف هردو اقدامات آژانس امنیت ملی آمریکا را محکوم کرده و به دنبال یافتن راهی برای دادن پاسخ مناسب به آمریکا هستند.

در همین رابطه طی روزهای گذشته سفیر آمریکا در برلین برای ادای توضیحات در این رابطه، به وزارت خارجه آلمان فراخوانده شده بود. این در حالی است که در هفته گذشته سفیر آمریکا در پاریس برای ادای توضیحات در خصوص جاسوسی واشنگتن از شهروندان فرانسوی، به وزارت خارجه فرانسه فراخوانده شده بود.

البته اقدامات مرکل فقط محدود به سازمان ملل نبوده و آسوشیتدپرس گزارش می دهد که صدر اعظم آلمان به دنبال توافقی در اتحادیه اروپا با عنوان "قرارداد جاسوسی ممنوع" به ویژه با آمریکا است

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: