ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰

چشم امید افغان ها به دختر تکواندوکار مقیم ایران


تدبیر24 :خانم غلامی در پایان این گزارش می گوید که تکواندوی زنان افغانستان نیز به همین دلیل آسیب دیده است. او البته اشاره می کند:"خوشبختانه خانواده ازاد اندیشی داشتم و ما در ایران زندگی می کنیم".
 روزنامه "نیویورک تایمز" با اشاره به مشکلات زنان افغانستان برای ادامه رشته های ورزشی به طور حرفه ای می نویسد:"بسیاری از زنان افغان که علاقمند به بازی کریکت و فوتبال هستند تمرین های خود را انجام می دهند اما آنان نتوانسته اند برای سالیان طولانی در رقابت های بین المللی حضور یابند. تعداد نسبتا کمی موفق شده اند برای مثال در رشته تکواندو یک زن افغان به المپیک 2016 در ریو دو ژانیرو راه یافته و احتمالا خوش خواهد درخشید. بزرگترین امید افغانستان به تکواندوکار زن آن کشور "سمیه غلامی" 23 ساله است که در ایران زندگی می کند اما برای رفت و آمد به افغانستان سفر می کند او می گوید اگر در کشور خود افغانستان زندگی می کرد نمی توانست تا این اندازه پیشرفت کند". 



نیویورک تایمز در ادامه اشاره می کند که این یک شکست آشکار برای تلاش های غرب به منظور بهبود وضعیت زندگی زنان افغان بوده است. این روزنامه می نویسد:"فساد مالی و دید محافظه کارانه مردان افغان از جمله اصلی ترین موانع پیشرفت ورزش زنان افغانستان بوده اند. یکی از اصلی ترین جامیان ورزش زنان افغانستان دولت امریکا  بوده است که سالانه 1.5 میلیون دلار هزینه می کند. 


نیویورک تایمز با اشاره به بخشی از فساد مردان فعال در حوزه ورزش افغانستان می نویسد:"برای مثال، می توان به "حاجی عبدالصدیق صدیقی" اشاره کرد که ریاست فدراسیون دوچرخه سواری افغانستان را برعهده داشت. آقای صدیقی به تازگی از منصب خود برکنار شد. گفته شده که آقای صدیقی سه بار با زنان جوان تیمش ازدواج کرده بود و همه آنان را طلاق داده بود و آنان به این خاطر از او شکایت کرده اند. اقای صدیقی این موضوع را تکذیب کرده است. صدیقی 65 ساله است. او اذعان کرده که تا به حال سه بار طلاق گرفته است و در حال حاضر با زنی 25 ساله ازدواح کرده اما انکار کرده است که همسران فعلی یا گذشته از اعضای تیم او بوده اند. 



این روزنامه در  ادامه به وضعیت تیم فوتبال زنان افغانستان پرداخته و در این باره  می نویسد:"پرداخت مالی ماهیانه در تیم فوتبال زنان 100 دلار در ماه به اعضای تیم ملی و 50 دلار در ماه به اعضای تیم جوانان است. با وجود این انگیزه و مشوق مالی تنها ده عضو از 22 عضو برای تمرین اخیر دو ساعته حاضر شده اند. کاپیتان تیم "فروزان تجلی" 22 ساله می گوید که نگرانی های امنینتی، فشار خانواده و آزار و اذیت های عمومی مشکلات بازیکنان فوتبال زنان بوده اند. او می گوید که تیم ملی اعضای هخود را به دلیل ازدواج آنان از دست داده است و همسران آنان به ادامه ورزش این زنان پس از ازدواج رضایت نمی دهند. 



خانم غلامی در پایان این گزارش می گوید که تکواندوی زنان افغانستان نیز به همین دلیل آسیب دیده است. او البته اشاره می کند:"خوشبختانه خانواده ازاد اندیشی داشتم و ما در ایران زندگی می کنیم".
برچسب ها: تدبیر24 تکواندو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: