ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۶

چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟

تدبیر24 :برای رسیدن به نمایشگاه کتاب می‌توانید از تاکسی‌ یا ون‌هایی که در میدان تجریش، میدان نوبنیاد، میدان صنعت، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهران‌پارس، ترمینال آزادی، ترمینال جنوب، میدان راه آهن، پایانه خاوران، پایانه نعمت‌آباد و پایانه شاهد به نمایشگاه کتاب می‌روند، استفاده کنید.
 رفتن به شهر آفتاب از طریق راه های بسیاری امکان پذیر است. شما می توانید با خواندن این گزارش آسان ترین روش برای رفتن به شهر آفتاب را انتخاب کنید‎.

 بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران از فردا 15 اردیبهشت، برای اولین بار در مجموعه نمایشگاه های بین المللی شهر آفتاب برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، امسال برخلاف سال های گذشته باید برای شرکت در نمایشگاه  بین‌المللی کتاب تهران به خارج از شهر برویم و این سوال پیش می آید که چگونه می شود خود را به نمایشگاه کتاب تهران واقع در شهر آفتاب رساند.

این گزارش سعی دارد راه های رسیدن به شهر آفتاب را بررسی کند.

خودروی شخصی

برای رسیدن به نمایشگاه کتاب باید وارد آزادراه خلیج فارس شد. اتوبان‌های امام علی، چمران  و آیت‌الله سعیدی در نهایت به آزادراه خلیج فارس می‌رسند. شهر کتاب درست در در ضلع روبه‌روی حرم مطهر قرار گرفته است و  شهر آفتاب یک پارکینگ اختصاصی برای خودروهایی دارد که قرار است به نمایشگاه کتاب بروند و اگر  مسافر شهر آفتاب هستید، نیازی نیست در عوارضی پولی پرداخت کنید.

شهر آفتاب

برای رسیدن به شهر آفتاب باید وارد خط قرمز رنگ بشوید. این خط از متروی تهران را به نام خط یک می‌شناسند. اینجا همان خط مترویی است که ایستگاه کهریزک را به ایستگاه تجریش وصل می‌کند. ایستگاه شهر آفتاب هم یکی از ایستگاه‌های جدید متروی تهران است که همزمان با راه افتادن نمایشگاه کتاب مسافرگیری می‌کند.

قطارهای مترو از اولین روز نمایشگاه کتاب یعنی 15 اردیبهشت‌ماه،‌از ساعت 8 و 30 دقیقه صبح کارش را آغاز می‌کند. فاصله‌ی زمانی حرکت هر قطار هم فعلا 15 دقیقه است. آخرین قطار شهر آفتاب را ساعت 8 و 30 دقیقه‌ی شب ترک می‌کند.

اتوبوس

اگر می‌خواهید با اتوبوس به نمایشگاه کتاب و شهر آفتاب بروید،‌ باید از میدان تجریش ، میدان صنعت،‌ میدان نوبنیاد، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهران‌پارس، میدان آزادی، میدان راه آهن، ترمینال جنوب، پایانه خاوران، پایانه نعمت‌آباد و پایانه شاهد اتوبوس‌های شهر آفتاب،نمایشگاه کتاب را سوار شوید.

تاکسی

برای رسیدن به نمایشگاه کتاب می‌توانید از تاکسی‌ یا ون‌هایی که در میدان تجریش، میدان نوبنیاد، میدان صنعت، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهران‌پارس، ترمینال آزادی، ترمینال جنوب، میدان راه آهن، پایانه خاوران، پایانه نعمت‌آباد و پایانه شاهد به نمایشگاه کتاب می‌روند، استفاده کنید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: