ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۷۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰

برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی شکلات بخورید

تدبیر24 :محققان طی یک پژوهش جدید به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه مقدار کمی شکلات می‌تواند به پیشگیری از دیابت و مشکل مقاومت به انسولین کمک کند.

به گزارش ایسنا، این پژوهش با همکاری موسسه بهداشت لوکزامبورگ(LIH)، دانشکده پزشکی دانشگاه وارویک، دانشگاه استرالیای جنوبی و دانشگاه مین انجام شده است.

یافته‌های این پژوهش با بررسی یک هزار و 153 نفر با میانگین سنی 18 تا 69 سال که بخشی از "پژوهش خطرات بیماریهای قلبی عروقی"(ORISCAV-LUX) در لوکزامبورگ بودند به دست آمده است.

در این پژوهش مشخص شد کسانی که روزانه 100 گرم شکلات مصرف می‌کنند مقاومت به انسولین در آنها کاهش یافته و آنزیم های کبدی آنها بهبود می‌یابد.

مقاومت به انسولین شرایطی است که در آن سلول‌های بدن پاسخ مناسبی به انسولین نمی‌دهند و به دنبال آن جذب گلوکز دچار اختلال شده و به طور ثانویه باعث افزایش قند خون می‌شود. در حالت مقاومت به انسولین، مقدار انسولین تولید شده در بدن طبیعی و حتی بیشتر از مقدار طبیعی است اما مشکل در پاسخ سلول‌ها به انسولین می‌باشد. مقاومت به انسولین معمولاً به صورت کشف ‌نشده منجر به بروز دیابت نوع دو می‌شود. مقاومت به انسولین یک عامل خطر در بیماری های قلبی عروقی است.

محققان بر این باورند که مصرف شکلات اثر مفیدی بر روی حساسیت به انسولین و آنزیم‌های کبدی دارد و به همین دلیل تصمیم به تجزیه و تحلیل تعدادی از بزرگسالان کرده و شیوه زندگی و عوامل تغذیه‌ای آنها از جمله مصرف همزمان چای و قهوه را مورد بررسی قرار دهند. دلیل این کار نیز این است که هر دو نوشیدنی سرشار از پلی فنول هستند.

پلی فنول‌ها ترکیباتی هستند که عمدتا در میوه‌ها، سبزیجات، قهوه، چای، آجیل، حبوبات و غلات یافت می‌شوند.

لازم به ذکر است که بیش از 8000 ترکیب فنولیک مختلف در گیاهان شناسایی شده است. به گفته محققان، به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان و در نتیجه برخورداری از عمر طولانی‌تر، مصرف مواد غذایی سرشار از پلی فنول مانند سیب، انار، انگور، انواع سبزیجات، و چای به تمامی افراد توصیه می‌شود.

بیش از 80 درصد از شرکت کنندگان در این پژوهش، ادعا می‌کنند که روزانه به طور متوسط در حدود 24.8 گرم شکلات مصرف می‌کنند. این مطالعه همچنین نشان داد کسانی که روزانه شکلات مصرف می‌کنند جوان تر از بقیه بوده و از لحاظ جسمی فعال‌تر هستند. آنها همچنین نسبت به دیگران از تحصیلات بالاتری برخوردار هستند.

این پژوهش در British Journal of Nutrition منتشر شده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: تدبیر24 شکلات قلب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: