ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳

نظر سردار سلیمانی درباره چفیه رهبر انقلاب

 تدبیر24 : میزان نوشت: فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران معتقد است: چفیه اگرچه یک پارچه است اما از آنجایی که نماد ایثار و شهادت است، دارای عظمت، احترام و قداست است و نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی به چفیه نگاهی مقدسانه است.

سرلشکر قاسم سلیمانی طی سخنان دیروز خود در کنگره شهدای استان گیلان با اشاره به سیره رهبر معظم انقلاب در همراه داشتن چفیه که نماد ایثار و مقاومت محسوب می‌شود، اظهار کرد: این عظمت، احترام و قداست فرهنگ ایثار و شهادت است که موجب شده است ولی فقیه ما که برجسته‌ترین شخصیت این نظام و فقیه جامع الشرایط است، در جلسات رسمی و غیررسمی و در دیدار روسای جمهور کشورها چفیه را به عنوان نماد جنگ، دور گردن خودشان بیندازند و همیشه حائل جسم خودشان کنند.

وی ادامه داد: چفیه اگرچه یک پارچه است اما از آنجاییکه نماد فرهنگ ایثار و شهادت است، دارای عظمت و احترام و قداست است و نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی به چفیه نگاهی مقدسانه است؛ همانطور که ما یک پارچه را به حرم ائمه اطهار متبرک می کنیم و به چشم خود می کشیم و با خود همراه می‌کنیم.

سرلشکر سلیمانی با اشاره به ضرورت اهتمام به تجلیل و پاسداشت مقام شهدا و ایثارگران، گفت: ضروت جامعه ما درک درد جبهه است و از اینرو برگزاری این کنگره ها و یادواره ها مهم است و این امر نباید به یک جلسه و یک روز ختم شود بلکه باید در تمام مساجد و مناطق و روستاها امتداد داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: