اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۶۲۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰

روغن‌های خوراکی ویتامینه می‌شوند

تدبیر24 : دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزییات برنامه‌های جدید اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در سال 95 گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر تغذیه و الگوی غذایی یکی از مهم‌ترین ریسک فاکتورهای بیماری‌های غیرواگیری چون، دیابت و سرطان‌ها است، یکی از اولویت‌های ما نیز بحث اصلاح الگوی مصرف غذایی است.

وی افزود: بنابراین ما در اهداف کلان‌مان بر روی اصلاح الگوی مصرف، کاهش مصرف قند،‌ نمک و چربی و اقدامات فرهنگی، آموزشی و بهره‌گیری از بسیج‌های آموزش همگانی برای انجام این اقدامات کار می‌کنیم. جهت کاهش میزان مصرف قند، نمک و چربی همکاری با صنایع غذایی و سازمان ملی استاندارد، بازنگری در استانداردهای محصولات غذایی، در دستور کار است.

وی همچنین اظهار کرد: در عین حال بحث ارائه محصولات غذایی سلامت‌محور در بازار، به طوریکه در دسترس مردم باشند را از اولویت‌های‌مان در سال جدید قرار داده‌ایم.

غنی‌سازی روغن با 2 ویتامین؛ امسال
عبداللهی با اشاره به برنامه پیشگیری و کنترل ریزمغذی‌ها، از توسعه برنامه مکمل‌یاری ویتامین D و توزیع مگادوز 50 هزار واحدی ویتامین D در دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه و همچنین از طریق شبکه بهداشتی و درمانی کشور برای زنان میانسال و سالمندان در سال جاری خبر داد.

وی همچنین اظهار کرد: در عین حال برنامه غنی‌سازی آرد با ویتامین D و غنی‌سازی روغن با ویتامین A و D را امسال در برنامه‌هایمان داریم تا بتوانیم از این طریق، کمبود ویتامین‌های A و D را کنترل کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: