ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲

میزان تسلط رهبر انقلاب به زبان انگلیسی

تدبیر24 :متاسفانه برخی افراد و رسانه ها در وجه خوشبینانه اش معنای این عبارات را درک نکردند و با برداشتی سیاسی از آن برای تسویه حساب سیاسی استفاده کردند.
در حالی که رهبرمعظم انقلاب در سخنرانی خود در جمع معلمان،در باره نفوذ و تسلط فرهنگ غرب از راه آموزش زبان انگلیسی هشدار دادند، برخی رسانه ها و چهره های سیاسی تلاش کردند بیانات معظم له را به مخالفت مطلق با آموزش زبان انگلیسی تحریف کنند.

به گزارش مشرق، ایشان در سخنرانی تحلیلی خود به راههایی اشاره کردند که بیگانگان با استفاده از زبان می توانند استقلال کشور را مورد تهدید قرار دهند و به همین دلیل از نقاط آسیب پذیرتر مانند مهدکودکها اشاره و در عین حال بلافاصله تاکیدکردند منظورشان این نیست که از فردا این آموزش تعطیل شود.

متاسفانه برخی افراد و رسانه ها در وجه خوشبینانه اش معنای این عبارات را درک نکردند و با برداشتی سیاسی از آن برای تسویه حساب سیاسی استفاده کردند.

این در حالی است که شخص رهبرمعظم انقلاب، از تسلط به زیان انگلیسی برخوردارند.

محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر اسبق ارشاد در این باره می گوید:

"من یک وقتی از مدیر یک مؤسسه آموزشی، فرهنگی شنیدم که گفت آن اوایل انقلاب، حضرت آقا و برخی از مقامات روحانی کلاس‌های زبان را شرکت می‌کردند؛ کسی که به آنها زبان می‌آموخت می‌گفت فراگیری ایشان خیلی خوب بود و آن استاد مربوطه می‌گفت برای من جالب است که آنها در سن بالای 40 سال فراگیری خوبی دارند. من می‌دانم که در سال‌های اخیر نیز روی این چیزها تمرکز دارند و ایشان متون انگلیسی و مجلات خارجی را خودشان می‌خوانند، البته نمی‌دانم اجازه دارم این موضوعات را بگویم یا خیر... عربی را که قطعاً تسلط دارند اما می‌دانم که در زبان انگلیسی نیز همین الآن ایشان مجلات و ژورنال‌های خارجی را مستقیم بدون اینکه ترجمه را بگیرند، مطالعه می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: