ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۵

اكثريت مجلس ملاک انتخاب رئیس

گر اكثريت غالب مجلس توسط يك جريان به دست آمده بود طبيعتا مديريت هم بايد به آن جريان غالب در مجلس تعلق داشته باشد
تدبیر24 :علي صوفي-موضوع رياست مجلس دهم كه اين روز‌ها درمحافل سیاسی وعمومی مطرح است. مساله ای شخصي نيست. رياست مجلس براساس شكل‌گيري يك روال منطقی بايد انتخاب شود. عدم وجود احزاب قوي فعاليت قوه مقننه را همواره دچار وقفه‌كرده است به صورتي كه نمايندگان مجلس پاسخگوي يك برنامه قوي و منطقي نيستند؛ زيرا اينگونه برنامه‌ها بايد از طرف احزاب ارائه شود و مردم به اعتبار آن برنامه‌ها به كانديدا‌ها راي ‌دهند البته درانتخابات اخير اصلاح‌طلبان بدون اينكه به صورت حزبي وارد شوند، توانستند رفتار شبهه حزبي از خود ارائه دهند و با وحدتي‌كه بين اصلاح‌طلبان به وجود آمد و با تشکیل شوراي عالي سياست‌گذاري درسطح ملي تاحدودی موفق عمل کرد. در سطح استان‌ها شوراي اصلاح‌طلبان و در سطح حوزه‌ها مجامع اصلاح‌طلبان و حاميان دولت تشكیل شد و به اين شكل سازماني به وجود آمد كه موجبات تهیه ليست واحدي از طرف اصلاح‌طلبان شد و مردم نيز به آن ليست اعتمادكردند و تكليف خود را با دو جريان مطرح كشور ازطریق صندوق رای نشان دادند و جريان اصلاح‌طلبي را بر رقیب آن ترجيح دادند. معمولاً به تعداد كرسي‌هاي مجلس سهم رياست مجلس و هيات رئيسه مشخص مي‌شود و همچنين فراكسيون‌ها هم براساس اين تعداد شكل مي‌گيرد و اگر اكثريت غالب مجلس توسط يك جريان به دست آمده بود طبيعتا مديريت هم بايد به آن جريان غالب در مجلس تعلق داشته باشد لذا درعين اينكه هويت اصلاح‌طلبي واصولگرايي را متفاوت درگفتمان مي‌دانيم اما اين دو جريان در برابر تندرويي كه مشكلات‌زيادي به وجود آورده بود وادامه حضور آنها درمجلس مي‌توانست‌كشور را با مشكلات شدیدتری روبرو كند لذا نوعي تفاهم و تعامل بين جريان اصولگرايي معتدل و اصلاح‌طلبان به وجود آمد و حتي درحوزه هايي در ليست اميد، اصولگرايان معتدل مقابل تندروها قرار گرفتند و همچنين آقاي لاريجاني كه از چهره‌هاي شاخص اصولگرايي هستند و در راس مجلس فعلي قرار دارند چون عملكرد وي مورد پذيرش اصلاح‌طلبان بود در قم نيز درسر ليست اصلاح‌طلبان قرارگرفت. البته اين حمايت باعث نمي‌شود كه هويت‌هاي دو جريان سياسي كشور درمقايسه با هم ناديده انگاشته شود، طبعاً اكثريت هويت اصلاح‌طلبي درمجلس ايجاب مي‌كند كه هیات رئیسه مجلس اصلاح‌طلب باشد و دراين رابطه ترديدي وجود ندارد وطبعاً اين وفاقي بوده است كه از قبل بر سر سرليستي آقاي عارف به وجود آمده كه در صورت كسب اكثريت مجلس، رياست مجلس از طرف اصلاح‌طلبان باشد و درحال حاضر نيز اصلاح‌طلبان راه يافته به مجلس خواهان آن هستند. اميدواریم بين اصولگرايان معتدل و در راس آنها آقاي لاريجاني با حفظ هويت اصولگرايي نوعي تعامل براي برطرف كردن مشكلات موجود و كمك بیشتر به دولت به وجود ‌آيد و اين ارتباط پايدار باشد و دو جناح درمجلس دهم دركنار هم خدمات ارزنده‌اي را به مردم و دولت ارائه دهند.
برچسب ها: تدبیر24 علی صوفی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: