ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
مدیر کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد:

ارزیابی علمی روابط عمومی ها در جشنواره و همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی

دانشگاه پیام نور با هدف انجام مسئولیت اجتماعی خود در حوزه ی سواد رسانه ای، شاخصه های ارزیابی میزان سواد رسانه ای روابط عمومی نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی را تعیین خواهد کرد.
تدبیر24 :به گزارش ستاد خبری جشنواره و همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی، مهندس محمد محسن صدر؛ مدیر کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور در جمع اعضای شورای برنامه ریزی جشنواره و همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی از آمادگی دانشگاه پیام نور برای ارزیابی علمی روابط عمومی نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی خبر داد و گفت: دانشگاه پیام نور با هدف انجام مسئولیت اجتماعی خود در حوزه ی سواد رسانه ای، شاخصه های ارزیابی میزان سواد رسانه ای روابط عمومی نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی را تعیین و بر این اساس روابط عمومی های کشور را مورد ارزیابی علمی قرار خواهد داد.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با بیان این مطلب که افزایش سواد رسانه ای جامعه وظیفه ی تمامی نهادهای دانشگاهی است تاکید کرد: اگر امروز برای توسعه ی سواد رسانه ای اقدام نکنیم، بحران عجیبی کشور را فرا خواهد گرفت و زمانی خواهد رسید که دیگر دیر شده است و فرصت کافی برای انجام اقدام عملیاتی مرتبط با استفاده از فرصت های فضای مجازی و مصونیت از تهدیدهای آن را نداریم.
این عضو شورای سیاستگذاری همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی افزود: دانشگاه پیام نور آمادگی دارد با استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی و اساتید این دانشگاه نسبت به داوری کلیه ی آثار ارسال شده به جشنواره و همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی اقدام نماید.
محمد صادق افراسیابی؛ دبیر کل همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی اقدامات دانشگاه پیام نور را در حوزه ی افزایش سواد رسانه ای دانشجویان شایسته ی تقدیر خواند و گفت: اخیرا مقام معظم رهبری در دیدار با هزاران نفر از معلمان و نومعلمان سراسر کشور بر اهمیت فراهم نمودن زمینه‌ی استفاده‌ی صحیح از فضای مجازی تاکید کردند که این امر نیازمند توسعه ی سواد رسانه ای به عنوان یک مسئولیت اجتماعی همگانی و البته اهتمام وِیژه ی دستگاه های دولتی خصوصا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
وی تاکید کرد: بررسی های ما طی یک سال گذشته نشان می دهد دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه پیام نور و جهاد دانشگاهی در زمینه ی توسعه ی سواد رسانه ای پیش رو هستند و آماری که اخیرا توسط یکی از معاونین دانشکده ی خبر در خصوص میزان بهره مندی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی از سواد رسانه ای منتشر شد به آن معنا است که سایر دانشگاه های کشور باید بیشتر تلاش کنند والا از این دو دانشگاه و جهاد دانشگاهی عقب خواهند ماند.
افراسیابی افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حمایت های پژوهشی خوبی از گسترش سواد رسانه ای در کشور داشته است و بر اساس گزارشهای ارسال شده به دبیرخانه ی دائمی همایش متوجه شدیم پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و دانشکده ی خبر پژوهشهای مهمی را در عرصه ی سواد رسانه ای به سرانجام رسانده اند.
لازم به ذکر است همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی 20 مهر ماه در تهران برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: