ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۱۵۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸

باید با فرزاد حسنی برخورد شود /او فقط خود را به رخ مردم می کشد


تدبیر24 :یک عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما با اشاره به پخش رفتارهایی توهین‌آمیز در یک مسابقه تلویزیونی، از کیفیت برنامه‌های صداوسیما انتقاد کرد.

سیدرمضان شجاعی کیاسری در گفت‌وگو با «آستان»، با اشاره به رفتار و سخنان توهین‌آمیز فرزاد حسنی در یک مسابقه تلویزیونی گفت: وقتی صداوسیما بعضی‌ها را بزرگ کند، زیادی بزرگ می‌شوند و رعایت شأن و جایگاه رسانه ملی را نمی‌کنند و فقط خودشان را به رخ مردم می‌کشند.

شجاعی کیاسری اضافه کرد: قطعاً با اینگونه رفتارها، رسانه، مخاطب‌گریز می‌شود و در چنین شرایطی ریزش مخاطب نیز برای این رسانه طبیعی است.

این نماینده مجلس در ادامه تأکید کرد: رسانه ملی باید از هر چیزی که از اعتماد و اعتبارش می‌کاهد پرهیز کند، زیرا این مسائل باعث تضعیف این رسانه نزد مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه "وظیفه رسانه ملی نیازسنجی مخاطب و تأمین این نیاز است"، افزود: هر وقت این نیاز تأمین شود، قطعاً مخاطب برنامه‌های رسانه ملی را ترجیح می‌دهد اما اگر این نیاز تأمین نشود، مخاطب جذب رسانه‌های خارجی می‌شود.

این عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما تصریح کرد: نیاز مردم متنوع و متعدد است و باید صداوسیما این تنوع را در نظر بگیرد و برنامه‌های خود را تولید کند. راه‌اندازی شبکه‌های متعدد نیز در همین راستا بوده اما در تولید و کیفیت برنامه‌ها، صدواسیما موفق عمل نکرده است.

شجاعی کیاسری در پایان یادآور شد: در حال حاضر مخاطب مکلف نیست که یک رسانه را دنبال کند بلکه انبوهی از رسانه‌ها برای مخاطب وجود دارد که می‌تواند آنها را انتخاب کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: