ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

18 ماه حبس برای برنده سیمرغ

در پی انتشار خبری مبنی بر بازداشت پگاه آهنگرانی، منیژه حکمت مادر این بازیگر با بیان اینکه آهنگرانی بازداشت نشده توضیحاتی را ارائه داد.
به گزارش تدبیر24، منیژه حکمت در گفت‌وگو با فارس در توضیح این موضوع اظهار داشت:پگاه آهنگرانی بازیگر سینما در دادگاه بدوی به ریاست قاضی مقیسه به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

وی با بیان اینکه این بازیگر بازداشت نشده افزود: این بازیگر سینما قریب به سه سال است که از طرف دادسرای امنیت تهران ممنوع الخروج می باشد و علیرغم دعوت از سوی جشنواره های مختلف موفق به حضور در این جشنواره ها نشده است. هم اینک فیلم «دربند» که این بازیگر برای بازی در آن موفق به دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده بدون حضور وی در جشنواره شیکاگو حضور دارد.

منیژه حکمت مادر پگاه آهنگرانی ابراز امیداوری کرد: با توجه به شرایط حال حاضر کشور و جو همدلی ایجاد شده بین مردم و به ویژه هنرمندان، محدودیت های اعمال شده بر روی این بازیگر و فیلم ساز کاسته شود و در رای صادر شده تجدید نظر گردد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: