ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۶۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳

رژیم صهیونیستی در عرصه بین الملل

تدبیر24 :از بدو تاسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 یکی از مهم ترین استراتژیهای این رژیم ارتباط با سایر کشورها بوده است ،  احاطه این کشور از سوی کشورهای عربی و ترس از اجماع اعراب برای نابودی آن ، رهبران این رژیم را بر آن داشت تا با روشهای گوناگون به برقراری ارتباط با سایر کشورها بپردازند .

 با توجه به این که آمریکا و انگلیس در درجه اول و سایر کشورهای غربی در درجه دوم حامیان این رژیم قرار داشتند ، تمرکز رهبران این رژیم بر ارتباط با سایر کشورها که عموما کشورهای جهان سوم محسوب می شدند بود ، اسراییل در اجرای این استراتژی اهداف زیادی را مد نظر داشت که مهم ترین آن عبارتند از :

1-استفاده از آرای کشورهای جهان سوم در مجامع بین المللی
2-جذب مهاجران یهودی از سایر کشورهای جهان
3-تسلط بر شاهراه های مهم و حیاتی جهان چون تنگه باب المندب
4-جذب نخبگان و اندیشمندان کشورهای جهان سوم
5-نفوذ در آرا و عقاید رهبران سیاسی جهان سوم و جلوگیری از ایجاد یک بلوک ضد صهیونیستی علیه خود
6-جلوگیری از رشد تفکرات اسلامی
7-جلوگیری از رشد و گسترش نفوذ جمهوری اسلامی ایران

در اجرای این سیاست رهبران رژیم اشغالگر قدس از روشهای مختلفی استفاده کردند که در نهایت باعث شد تا طی 60 سال گذشته نه تنها این رژؤیم غاصب و ساحتگی از بین نرود که به عامل اجرای سیاستهای کاخ سفید در منطقه خاورمیانه تبدیل شود .

اسراییل با بهره برداری از مشکلات و چالشهای درونی کشورهای جهان سوم مخصوصا کشورهای مسلمان طی 60 سال گذشته نه تنها منفوریت سالهای اولیه تاسیس خود را از بین برده  که بسیاری از سران خود فروخته کشورهای عربی در راه برقراری ارتباط با این رژیم پوشالی از یکدیگر سبقت بگیرند ، از سوی دیگر این رژیم با بهره برداری از منابع غنی کشورهای فقیر و تبدیل این مواد به محصولات صنعتی توانسته بخش زیادی از نیازهای مالی و اقتصادی خود را بر طرف کند سطح تعاملات اقتصادی این رژیم با کشورهای فقیر به گونه ای است که همیشه برنده اصلی اسراییل می باشد .

در جهت شناساندن روشهای استعماری این رژیم در قبال کشورهای فقیر و نحوه ارتباط و پشتیبانی کشورهای غربی از آن، سایت آستان قصد دارد طی سلسله مقالاتی به بررسی و تبیین اهداف و روشهای ارتباطی این رژیم با کشورهای جهان بپردازد ، در ابتدا کشورهای افریقایی سپس خاورمیانه ، اروپا ، آمریکای لاتین و سپس شرق آسیا مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

نویسنده : عبدالله عبادی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: