ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۶۳۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۰

شانس عارف و لاریجانی برای ریاست "پنجاه - پنجاه" است

تدبیر24 :نخستین پرسشی که پس از مشخص شدن ترکیب مجلس دهم، در اذهان مردم و فعالان و محافل سیاسی شکل گرفت این بود که رئیس دهمین پارلمان که خواهد بود؟

هر چند اصول گرایان رادیکال بخت چندانی ندارند تا رقابت را بین برجامیان و نابرجامیان بدانیم اما می توان گفت دو جریان موجود در مجلس آینده یعنی اصلاح طلبان و اصول‌‌گرایان عزم خود را جزم کرده‌اند تا نامزد خود را به کرسی ریاست مجلس بنشانند و از این منظر علی لاریجانی نامزد مطلوب اصول‌گرایان میانه است و عارف نامزد مورد نظر اصلاح‌طلبان   و در این میان هنوز سه نکته مشخص  نیست

اول این که آیا قرار است رقابت به صحن کشیده شود یا در فراکسیون امید تصمیم نهایی را می گیرند. دوم این که منفردها که در ادبیات سیاسی ایران به مستقل ها مشهورند به کدام سو می گروند و پایداری ها که هم با لاریجانی زاویه دارند و هم با عارف در صورت رقابت به کدام سو می گروند؟

 عصر ایران همین موضوع را با مسعود پزشکیان نماینده کنونی تبریز که در مجلس دهم هم حضور دارد در میان گذاشته است.

 این نماينده اصلاح طلب مجلس شوراي إسلامي در گفت و گو با خبرنگار عصر ایران در مورد اينكه رياست در مجلس دهم به كداميک از آقایان لاريجاني و عارف مي رسد گفت: در حال حاضر شانس لاريجاني و عارف براي رياست "پنجاه - پنجاه" است.

وزیر بهداشت دولت اصلاحات خاطر نشان کرد: نمي شود برای معرفی رئیس جدید مجلس به آمار تعداد افراد حاضر در جلسات هر دو فراكسيون اعتماد كرد زيرا بسياري از افراد در جلسات هر دو فراكسيون حاضر بودند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس نهم درباره اينكه برخي معتقدند لاريجاني با قدرت لابي گري که دارد از شانس بيشتري براي رياست برخوردار است تصریح کرد:به هر حال لابي گري در اين زمينه موثر است و هر كسي بيشتر لابي گري كند نتيجه مي گيرد. لابی به ویژه با جریان مستقل نقش مهمی در انتخاب رییس آینده مجلس دارد.

نماینده منتخب مردم تبریز در مجلس دهم در مورد اينكه در حال حاضر منتقدين لاريجاني در مجلس نهم قصدد ارند با حضور وي فراكسيون اصولگرايان را تشكيل دهند و آيا مي توان از آنها در مجلس دهم به عنوان حاميان لاريجاني نام برد گفت: اگر آنها در حال حاضر كنار لاريجاني قرار گرفته اند بنا بر مصلحت است. آنها در حال حاضر براي اينكه يك اصولگرا را ريس مجلس كنند از لاريجاني حمايت می‌کنند.

نماینده اصلاح طلب‌ مجلس ادامه داد: بسياري از اين افراد اصلا لاريجاني را قبول ندارند و خدا خدا مي كردند حتي براي مجلس هم راي نياورد اما حالا بنا بر مصالح سیاسی از وی حمایت می‌کنند اما قطعا از لاریجانی جدا مي شوند و  فراكسيون جديدي را بدون لاریجانی تشکیل مي‌دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: