ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰

نخستین نشانه تغییر سیاست خارجی ایران در قبال غرب

نشانه‌های تغییر در سیاست‌های ایران با روی کار آمدن روحانی، توجه ویژه مطبوعات جهانی به انتخاب ظریف به عنوان وزیر خارجه جدید ایران، همزمان شدن تحریم‌های مجلس نمایندگان آمریکا با روی کار آمدن دولت جدید ایران، ادعاهای جدید یک نهاد آمریکایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تلاش ایران برای به دست آوردن یک جایگاه مهم در کمیته خلع سلاح سازمان ملل، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
به گزارش تدبیر به نقل از «تابناک»، امروز نیز بخش عمده‌ای از مطالب مربوط به ایران در میان مطبوعات جهان، به بازتاب تحولات داخلی ایران و تحلیل اوضاع در آستانه آغاز به کار رسمی حسن روحانی اختصاص دارد.

«اگزمینر» از جمله مطبوعاتی است که با انتشار مطلبی به این موضوع پرداخته و از «وزیدن نسیم تغییر» در ایران با روی کار آمدن روحانی سخن گفته است. این نشریه می‌نویسد: از هشت سال پیش که محمود احمدی‌نژاد، سکان سیاست را در ایران به دست گرفت، این کشور به سمت تقابلی همه‌جانبه با آمریکا حرکت کرد. با این حال، به نظر می‌رسد با روی کار آمدن روحانی، این رویه تغییر خواهد کرد.

اگزمینر انتخاب‌های روحانی برای کابینه جدید خود را یکی از نشانه‌های این تغییر دانسته و در این زمینه، به مطرح شدن نام محمدجواد ظریف به سمت وزیر خارجه آینده ایران می‌پردازد که به باور این نشریه، می‌تواند راه ‌را برای رسیدن به توافق میان ایران و آمریکا هموار سازد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: