ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹

طعنه حداد عادل به فراکسیون رهروان

تدبیر24 :دیروز فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم، آخرین جلسه خود را به ریاست غلامعلي حدادعادل برگزار کرد تا در روز اعلام خداحافظی این فراکسیون با بهارستان، بار دیگر به کسانی که قرار است فراکسیون اصولگرایان مجلس دهم را شکل دهند، مرز بین خودشان و دیگر اصولگرایان را یادآوری کند.
به گزارش فارس، حدادعادل در این جلسه که در محل کمیسیون تلفیق مجلس برگزار شد، خطاب به یارانش گفته است: «با اینکه به لحاظ عددی، اکثریت نبودیم؛ اما در بسیاری از امور مجلس، فراکسیون اثرگذار بود. در رأی اعتمادها و استیضاح‌ها انسجام درونی ما خود را نشان می‌داد و در بسیاری موارد نتیجه‌بخش نیز بود». اشاره حدادعادل به رأی‌نیاوردن چند نفر از وزرای پیشنهادی دولت روحانی و تنها استیضاح منجر به عزل وزیر در این دولت، یعنی استیضاح فرجی‌دانا، بار دیگر نشان داد که این مسائل از سوی کدام جریان در مجلس رقم زده شد؛ هرچند این مسائل به عنوان یکی از دلایل شکست اصولگرایان در تهران و برخی از استان‌ها و شهرها مطرح بود؛ اما حدادعادل در ادامه سخنان خود خطاب به دیگر اصولگرایان مجلس نهم که مسیری غیر از مسیر فراکسیون او پیموده بودند، با کنایه گفته است: «از دیگر ویژگی‌های مهم اعضای فراکسیون اصولگرایان این بود که ریزشی وجود نداشت تا مانند بعضی نان را به نرخ روز بخورند؛ بلکه بر سر مواضع خود ایستادند و حاضر نشدند به خاطر رأی هر کاری کنند. گرچه در تهران جناح رقیب پیروز شد؛ اما در مجموع مجلس فضای اصولگرایی خود را از دست نداد.» این سخنان حدادعادل در روزهایی است که رهروانی‌های مجلس نهم به همراه باقی‌ماندگان طیف او، در حال تشکیل فراکسیون اصولگرایان برای مجلس دهم هستند.

برچسب ها: تدبیر24 حداد عادل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: