آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۷

تعداد اجاره نشین بیش از مالکان

همچنین از میان بیش از 58 هزار مورد قرار‌داد اجاره مسکن در مهرماه امسال 20 هزار و 727 مورد سهم استان تهران بود که در مقایسه با مهرماه سال گذشته با افزایش 2900 موردی همراه بود.
تدبیر24: علاوه بر افزایش تعداد اجاره‌نشیان در نیمه نخست امسال، اولین ماه پاییز هم با افزایش قراردادهای اجاره همراه شد.

به گزارش ایسنا، مقایسه معاملات مسکن در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 3000 موردی اجاره‌نشینی را نشان می‌دهد.

از ابتدای امسال تاکنون بیش از 180 هزار قرارداد اجاره در کشور منعقد شد که سهم اجاره‌نشینی بیش از خرید و فروش مسکن بوده است.

همچنین از میان بیش از 58 هزار مورد قرار‌داد اجاره مسکن در مهرماه امسال 20 هزار و 727 مورد سهم استان تهران بود که در مقایسه با مهرماه سال گذشته با افزایش 2900 موردی همراه بود.

در مقایسه قراردادهای مسکن که از ابتدای سال تاکنون منعقد شده تنها قراردادهای اجاره‌ افزایش داشته است؛ به‌گونه‌ای است که کل قراردادهای خرید و فروش مسکن طی این مدت با کاهش همراه بود اما اجاره‌نامه‌ها همچنان در صدر قرار داشت و بیش از 53 هزار مورد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافت.

در شش ماه نخست امسال بیش از 502 هزار قرار‌داد مربوط به خرید و فروش‌ و 330 هزار قرار‌داد اجاره‌ ثبت شده است.

مهرماه نیز نسبت به شهریور با افزایش 20 هزار و 288 موردی در قراردادهای اجاره‌ همراه بود.

براساس آمار معاملات مسکن طی نیمه نخست امسال 504 هزار و 100 قرار‌داد مسکن در کشور منعقد شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2.7 درصد افزایش یافته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: