آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۳۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰

یک سوم خانواده‌های ایرانی فرزند ندارند

 تدبیر24 : سالانه پنج تا شش هزار سقط جنین در کشور ثبت می‌شود، اما ده‌ها هزار مورد به صورت ثبت نشده انجام می‌شود و نظارتی هم روی آن نمی‌شود.رئیس کمیته بهداشت شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با اشاره به وجود ۱۲ میلیون دختر و پسر در سن ازدواج گفت: در حال حاضر یک سوم خانواده‌ها فاقد فرزند یا دارای یک فرزند هستند و کشور ما در حال حاضر دچار پیری زودرس و وارد فاز اول سالمندی شده است.خلیل علی‌محمدزاده گفت: در سال ۶۸ نرخ باروری ۴/۶ فرزند بود و قرار بود تا سال ۹۰ به ۴ فرزند کاهش یابد. درصد رشد جمعیت بدون محاسبه مهاجران ۲/۳ بود که باید به ۳/۲ می‌رسید. او ادامه داد: میزان سزارین در آن سال‌ها ۱۴ درصد بود که پس از اجرای برنامه تنظیم خانواده میزان سقط جنین به کمتر از ۷۰ هزار در تعداد بارداری‌ها رسید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: