ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۳۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۶

لقب قویترین مرد جهان از کف ایران رفت

لقب قوی ترین مرد جهان که سه سال در اختیار بهداد سلیمی بود به وزنه بردار روسی رسید.
به گزارش تدبیر24 به نقل از  ایسنا، حسین رضازاده (رییس فعلی فدراسیون وزنه‌برداری) در مسابقات جهانی لهستان که در سال 2002 برگزار شد، قوی‌ترین مرد جهان لقب گرفت. رضازاده تا مسابقات جهانی 2006 دومنیکن نیز این عنوان را با خود یدک کشید.

در غیاب حسین رضازاده، ایران از مسابقات جهانی 2007 تا 2009 لقب قوی‌ترین مرد جهان را از دست داد تا این که در مسابقات 2010 ترکیه با ظهور پدیده‌ای به نام بهداد سلیمی در رده بزرگسالان، باز هم این عنوان به ایران بازگشت. سلیمی در مسابقات جهانی پاریس و المپیک لندن نیز قوی‌ترین مرد جهان شد.

در مسابقات جهانی 2013 لهستان بهادر مولایی برای دفاع از این لقب به صحنه رقابت‌ها رفت که با توجه به کم تجربگی و جوانی اش با کسب یک طلا و دو نقره عملکرد خوبی داشت اما عنوان قوی‌ترین مرد جهان پس از سه سال از چنگ ایران در آمد و به وزنه بردار روسیه رسید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: