آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۶۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱

تصویر رپیس جمهور اسرائیل پخش می شود اما رئیس دولت اصلاحات نه!

تدبیر24 :نماینده آبادان در نطق  ۲۸ اردیبهشت در مجلس گفت: "خنده دار نیست اگر من الان بگویم سید محمد خاتمی، فردا خبرنگار جرات نکند اسم ایشان را بیاورد و بنویسد دهدشتی گفت رئیس دولت اصلاحات؟" آقای دهدشتی افزود :"خنده دار است" که تلویزیون رسمی کشور تصویر نخست وزیر اسرائیل را پخش می‌کند اما از پخش تصویر محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران "ابا دارد".
برچسب ها: تدبیر24 دهدشتی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: