ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲

معروف‌ترین دانشگاه‌داران

احمدی‌نژاد شب گذشته در پاسخ به سؤال مجری تلویزیون مبنی بر "آینده شغلی و سیاسی شما چه خواهد بود؟" گفت: یک دانشگاه بین المللی می‌خواهم تأسیس کنم که از خارج از کشور هم دانشجو می‌پذیرد. با این وجود، احمدی‌نژاد تنها شخصیت سیاسی مطرح کشور نیست که دانشگاه غیرانتفاعی تأسیس می‌کند.
در همین زمینه
محصول مشترک احمدی‌نژاد و مشایی
طبق آمار رسمی موجود نزدیک به 296 مرکز و مؤسسه آموزشی غیرانتفاعی براساس مجوز وزارت علوم در کشور به امر آموزش می‌پردازند. بین نام‌های صاحبان مختلف این مراکز آموزشی اسامی برخی صاحبان دانشگاه‌های غیرانتفاعی به‌دلیل شهرت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آشناتر از سایرین به شمار می‌رود.
اسامی برخی از این مؤسسات غیرانتفاعی به‌همراه صاحبان مشهور آنها به شرج زیر است.
1- فاضل اردشیر لاریجانی برادر رئیس مجلس شوای اسلامی - "دانشگاه غیرانتفاعی طبری" در بابل
2-سعدالله نصیری قیداری - مؤسسه غیرانتفاعی "عبدالرحمن صوفی" در زنجان
3-محمدمهدی زاهدی وزیر علوم دولت نهم، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس - مؤسسه غیرانتفاعی کرمان در کرمان
4-حسین عبده تبریزی - دبیرکل بورس دولت نهم- مؤسسه غیرانتفاعی "پژوهش صنایع ایران" در قزوین
5- حمیدرضا ناطق نوری - مؤسسه غیرانتفاعی "محدث نوری " در شهرستان نور
6 -خرازی وزیر خارجه دولت خاتمی - مؤسسه غیرانتفاعی مهر البرز در تهران
7- مرتضی حاجی وزیر آموزش و پرورش- مؤسسه غیرانتفاعی "علوم و فنون" در مازندران
8- مصطفی کواکبیان نماینده سابق مجلس، دبیرکل حزب مردم‌سالاری- مؤسسه غیرانتفاعی "فضیلت" در سمنان
9-علیرضا محجوب نماینده مجلس- مؤسسه غیرانتفاعی "کار" در قزوین
10- خانواده هاشمی رفسنجانی و ناصر باهنر - مؤسسه غیرانتفاعی "رفاه" در تهران
11- محمدباقر قالیباف، شهردار تهران - مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی- غیردولتی خراسان- مشهد
12- موسوی لاری، وزیر کشور دولت خاتمی - مؤسسه غیرانتفاعی «ارشاد» دماوند
13- علی اکبر متکان، معاون اداری مالی وزیر علوم- مؤسسه غیرانتفاعی «پردیسان»در فریدون‌کنار
14- حسین نادری‌منش، معاون آموزشی وزارت علوم- مؤسسه غیرانتفاعی «ربع رشیدی »در تبریز
15- آیت‌الله هاشمی شاهرودی، رئیس سابق قوه قضائیه - مؤسسه قضایی غیرانتفاعی «عدالت» در تهران
16- محمود احمدی‌نژاد، رئیس دولت نهم و دهم که به‌تازگی مجوز تأسیس دانشگاه غیر انتفاعی "ایرانیان" را در تهران دریافت کرده است.
منبع:تسنیم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: