ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

اهدای دکترای افتخاری دانشگاه کره جنوبی به ابتکار+عکس

تدبیر24 :این چول کیم، رئیس دانشگاه هانکوک مدرک دکترای افتخاری این دانشگاه را به خانم ابتکار اعطا کرد و گفت انتخاب رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ایران به خاطر تلاش های وی به منظور تقویت همکاری ها در زمینه صلح جهانی و بهبود و حفظ محیط زیست بوده است.
 «ابتکار» که برای شرکت در کنفرانس بین المللی «رهبران - آسیا 2016» به کره جنوبی سفر کرده، در مراسمی از سوی دانشگاه مطالعات خارجی هانکوک شهر سئول به دریافت دکترای افتخاری علوم سیاسی این دانشگاه نائل آمد.

اهدای دکترای افتخاری دانشگاه «هانکوک» به معصومه ابتکار (+عکس)

 معصومه ابتکار نیز در سخنانی با ابراز خرسندی و تشکر از مسئولان دانشگاه هانکوک کره جنوبی، بر حفظ محیط زیست و تلاش بشریت برای محفاظت از آن تاکید کرد.
او گفت: متاسفانه جنگ و تروریسم منابع مالی و انسانی را از کانون های اصلی همچون آموزش، سلامت و محیط زیست به سمت افزایش هزینه های نظامی، تداوم فقر و تخریب رشد و توسعه پایدار ملت ها سوق داده است.

 وی تصریح کرد: علاوه بر اینها، بشر جنگ دیگری را بر علیه طبیعت آغاز کرده و آن حرص، زیاده خواهی و فشار مضاعفی است که ورای ظرفیت زیستی، به طبیعت وارد ساخته است.

 ابتکار یادآور شد: بی توجهی به طبیعت و حفظ آن باعث می شود زمین واکنش های خود را با سیل، توفان، خشکسالی و توفان شن به ما نشان دهد. پدیده ای که امروز در برخی از نقاط دنیا از جمله ایران شاهد آن هستیم.

 معاون رییس جمهور افزود: در چنین شرایطی ما نیازمند آگاهی مشترک برای وظیفه انسانی خود هستیم و علم و فناوری می تواند در این زمینه کمک موثری باشد و پاسخ پرسش های ما را مبنی بر اینکه به چه سمتی در حال حرکت هستیم و چگونه می توانیم مسیر خود را به سمت مقصد بهتر تغییر دهیم، ارائه دهد.

به گزارش بخش مطبوعاتی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول، در این مراسم علاوه بر رئیس دانشگاه و جمعی از اساتید و دانشجویان کره ای دانشگاه هانکوک که یکی از بزرگترین دانشگاههای پایتخت کره جنوبی محسوب می شود و دارای دپارتمان ایران شناسی و زبان فارسی نیز هست، حضور داشتند.
برچسب ها: تدبیر24 ابتکار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: