آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۳۷۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۰

در دیدار ابتکار با رئیس جمهور کره جنوبی چه گذشت؟

تدبیر24 :معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست روز چهارشنبه با «پارک گئون هی» رئیس جمهوری کره جنوبی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان محیط زیست؛ معصومه ابتکار که به منظور شرکت در هفتمین کنفرانس بین المللی رهبران - آسیا ۲۰۱۶ به شهر سئول پایتخت کره جنوبی سفر کرده است، امروز با عالیترین مقام این کشور دیدار و در خصوص مسائل مختلف با وی به تبادل نظر پرداخت.

در این دیدار که در کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی برگزار شد طرفین بر گسترش همکاری‌ها و توسعه مناسبات میان دو کشور تاکید کرده و خواستار توسعه بیشتر آن شدند.

خانم «پارک گئون هی» رئیس جمهوری کره جنوبی در این دیدار تاکیدی جدی بر اجرای تفاهمنامه های امضاء شده در جریان سفر اخیر خود به تهران داشت و گفت که مایل است هر چه سریعتر توافقنامه های امضاء شده عملیاتی شود.

طرفین همچنین خواستار همکاری دو کشور در حوزه زیست محیطی شدند و اعلام کردند که در کنار تلاش دولتها لازم است بخش های خصوصی دو کشور نیز در این عرصه وارد عمل شوند.

«ابتکار» نیز در این دیدار از آمادگی کشورمان و سازمان متبوع خود در گسترش روابط دو کشور در حوزه محیط زیست خبر داد و گفت که سازمان حفاظت از محیط زیست ایران آماده است در اجرای طرحهای مشترک با طرف کره ای همکاری داشته باشد.

هفتمین اجلاس بین المللی رهبران آسیا روز گذشته با سخنان رئیس جمهوری کره جنوبی در شهر سئول گشایش یافت و خانم ابتکار نیز از سخنرانان اصلی این اجلاس بود.

در این اجلاس که به همت موسسه مطبوعاتی «چوسون ایلبو» کره جنوبی و با موضوع «فردای آسیا و نوآوری» برپا شد شرکت کنندگان در باره حفاظت از محیط زیست، اکوسیستم اقتصاد خلاق، نوآوری، ابتکار، مسائل امنیتی در آسیای شمال شرق و دیگر چالش های اقتصادی پیش روی آسیا و جهان گفتگو و تبادل نظر کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: