ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۳

مردم از دریچه باز شده حفاظت می‌کنند

ز دستاوردهای آن هم محافظت و از دولت منتخب خود حمایت می‌کنند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت روابط جهانی در دنیای ...
تدبیر24: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز گذشته همانند گذشته بر هوشیاری ملت تاکید کرد که نتیجه آن انتخابات 24خرداد بود. روز گذشته شرکت کنندگان در همایش روسای واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد به دیدار رئیس هیات امنای این دانشگاه رفته بودند که آیت‌ا... ‌هاشمی‌ با آنان درباره موضوعات مختلف سخن گفت. وی بر این نکته که نمی‌توان در دنیای معاصر بدون تعامل سازنده و دیپلماسی فعال به مسیر خود ادامه داد، تاکید کرد و گفت: ملت ایران به آن مرحله‌ای از هوشیاری رسیده‌اند که در جزر و مدهای سیاسی، خود، انقلاب و دستاوردهای آن را حفظ کنند. هاشمی با تمجید از شعور بالای سیاسی مردم در انتخابات اخیر افزود: مردم که دریچه‌ای برای امیدواری انقلاب باز کرده‌اند، از دستاوردهای آن هم محافظت و از دولت منتخب خود حمایت می‌کنند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت روابط جهانی در دنیای کنونی تصریح کرد: نمی‌توان در دنیای معاصر بدون تعامل سازنده و دیپلماسی فعال به مسیر خود ادامه داد. وی شهامت دولت یازدهم برای فعال کردن دیپلماسی پویا را ستودنی دانست و تاکید کرد: افراطیون همه هنر خویش را برای جلوگیری و مانع‌تراشی در کارهای دولت به‌کار می‌برند و عقلا باید هوشیار باشند که منطق اداره جامعه در شرایط فعلی، سیاست خارجی مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت است. رئیس هیات مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شرایط آموزش عالی در سال‌های اول پس از انقلاب اسلامی افزود: در جلسات روسای قوا به این نتیجه رسیدیم که باید با کمک مردم رکود علمی و دانشگاهی کشور را بشکنیم. هاشمی با تشریح فضای انقلابی آن زمان که فعالیت بخش خصوصی را نوعی ارتداد می‌دانستند، به جلسه‌ای با امام(ره) اشاره کرد و گفت: پس از ارائه گزارش من در مورد ضرورت تحصیل جوانان علاقه‌مند به علم و دانش با هزینه‌های خانواده‌ها، ایشان فرمودند: هر کمکی از دست من بربیاید، انجام می‌دهم. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان خاطراتی از امام در دو مقطع، تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی و آغاز به کار حزب جمهوری اسلامی که از وجوه امام کمک کردند، بیان داشت: هر دو کمک ایشان برکت‌های زیادی برای جامعه داشت و هنوز هم دارد. ‌هاشمی‌رفسنجانی در ادامه سخنان خویش با بیان اهمیت استفاده از امکانات مردمی در جامعه اسلامی و توطئه‌هایی که طی سال‌های اخیر برای جلوگیری از حرکت توسعه‌ای مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در کشور انجام شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد، ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه علم و دانش در جامعه ایجاد کرده که می‌تواند با ارتقای کیفی خود، باعث تعالی علمی کشور تا سال‌های طولانی و حتی همیشه باشد. رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد توجه به مقاطع تکمیلی را از ضرورت‌های جامعه در شرایط فعلی دانست و گفت: دلسوزان می‌توانند همت خود را برای تقویت علم و دانش در جامعه نشان دهند.



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: