توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
يکشنبه ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۶۴۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹

چگونه تخیل کودکان را تقویت کنیم؟

تدبیر24 :کتابخوانی تنها راه برقراری تعاملات اجتماعی از کودکی است.والدین باید از سنین کودکی به خصوص نوپایی فرزندان شان را به کتابخوانی ترغیب کنند. زیرا کتابخوانی راه و روش تعاملات اجتماعی را به افراد می آموزد.

والدین بهتر است متناسب با سن کودک کتاب را انتخاب کنند و زمانی که فرزندشان را در آغوش گرفته اند در مقابل چشمان فرزند خردسال خود کتاب بخوانند.

کتابخوانی و داستان نه تنها تعاملات اجتماعی افراد را از سن کم تقویت می کند بلکه رشد زبانی ، تخیل و حتی مهارت های عددی افراد را از سن کم پرورش می دهد.

یکی دیگر از راه های پرورش تخیلات افراد در سن کودکی این است که همان طور که والدین قصه می خوانند باید درباره اتفاقاتی که در تصاویر افتاده برای فرزندشان حرف بزنند.این روش به پرورش تخیل کودکان کمک می کند.شب،بهترین زمان کتابخوانی است که به رشد حافظه کودکان کمک می کند.

منبع:آستان

برچسب ها: تدبیر24 تخیل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: