ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۱

سهل انگاری باعث مرگ کودک شد

مرگ ناگهاني دختربچه بيمار پس از تزريق اشتباهي آمپول سناريوي تلخي را كليد زد.
تدبیر24: فاطمه كوچولو يك سرماخوردگي ساده داشت و وقتي از درمانگاهي در كرج به خانه برگشت در شرايط عجيبي به كام مرگ فرو رفت.

24 مهرماه سال جاري وقتي عقربه‌هاي ساعت تيك‌تاك نخستين ثانيه‌هاي بامداد را نشانه گرفته بود، فاطمه 9 ساله دانش‌آموز سوم ابتدايي در آغوش پدر آخرين دقايق زندگي‌اش را تجربه كرد.

مادر فاطمه كه از غم مرگ دخترش سكوت كرده و بهت زده به زمين خيره شده بود نمي‌خواست قبول كند فاطمه آنان را براي هميشه تنها گذاشته است.

پدر فاطمه در حالي كه اشك ريزان بود در خصوص مرگ دخترش گفت: دخترم دو سه روزي مي‌شد كه سرما خورده بود. شب چهارشنبه وقتي وي را بي‌حال‌تر از هميشه ديديم بلافاصله به درمانگاهي واقع در فرديس كرج رفتيم.

پزشك داخلي بيماري او را سرماخوردگي تشخيص داد و با وصل كردن سرم به وي سعي كرد فشار خونش را كه پايين بود بالا بياورد، چند تا آمپول ديگر نيز در سرم وي تزريق كرد وقتي اين سرم تمام شد فاطمه را به خانه آورديم، 10 دقيقه نگذشته بود كه فاطمه حالت تهوع عجيبي پيدا كرد و گفت پاهايش فلج شده و نمي‌تواند تكان بخورد. وي را در آغوش گرفتم. ساعت 12 شب فاطمه نيمه‌جان روي دستانم بود، نمي‌دانستم چه كنم اصلاً در حال خودم نبودم، نمي‌دانم چطور شد وي را دوباره به همان درمانگاه بردم و روي تخت خواباندم اما ديگر نايي نداشت تا مرا صدا كند، بدن فاطمه يخ شده بود، رنگ بر رخ نداشت وقتي از پزشكان داخل درمانگاه شنيدم دخترم ديگر زنده نيست اصلاً باورم نشد كه دخترم را از دست داده‌ام. برايم سخت بود تا باور كنم حالا فاطمه كه حافظ قرآن هم بود ديگر در خانه‌مان نيست.

پدر فاطمه كوچولو وقتي شنيد به‌خاطر تزريق اشتباهي آمپول بچه‌اش از پاي درآمده است در دادسراي كرج به طرح شكايت پرداخت و خواستار مجازات پزشك شد.

اين پدر سياهپوش گفت: «پزشك داخلي مقصر است و حالا از قانون مي‌خواهم عامل مرگ فاطمه كوچولو را مجازات كند. دختر من فقط يك سرماخوردگي ساده‌داشت و پزشك مي‌توانست وي را درمان كند، اگر مي‌دانستم چه اتفاقي خواهد افتاد درخانه درمانش مي‌كردم و هيچ‌گاه نزد پزشك نمي‌رفتم. حالا خانه‌مان سوت و كور است و غم از در و ديوارمان مي‌بارد، همسرم خودش را باخته و واقعاً نمي‌دانيم چگونه به زندگي‌مان بدون شيرين‌زباني‌هاي فاطمه و آرزوهايمان براي آينده‌اش ادامه دهيم.

 با دستور بازپرس پرونده متخصصان پزشكي قانوني مأموريت يافته‌اند با تشخيص علت اصلي مرگ دختربچه، مقصر حادثه را شناسايي كنند.

منبع : روزنامه ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: