اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۶۴۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷

هبه رهبر انقلاب به روستانشینان کردستان

تدبیر24 :در مراسم اهدا این اراضی که روز چهارشنبه همزمان با 12 خرداد سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به کردستان برگزار می شود، محمد مخبر رییس ستاد اجرایی حضرت امام (ره) ،نماینده‌ ولی فقیه در استان کردستان، استاندار و مسئولین استانی حضور خواهند داشت.
اهدای این اراضی به مردم منطقه امکان توسعه کسب و کار و فعالیت‌های کشاورزی و اقتصادی را بیش از پیش برای کشاورزان فراهم خواهد کرد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) روز چهارشنبه در سفر به استان‌های کردستان، کرمانشاه و ایلام، همچنین از برخی طرح های محرومیت‌زدایی بنیاد برکت از جمله توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی، مدرسه‌سازی، سلامت الکترونیک و ... در غرب کشور بازدید خواهد کرد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرار است از طریق بنیاد برکت در سال 95 برای توسعه و رفع محرومیت از استان کردستان علاوه بر 2392 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری قبلی، بیش از 1000 میلیارد ریال در زمینه‌های مختلف از جمله توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، امور زیربنایی، ساخت مدرسه، خدمات حمایتی و عام‌المنفعه و...در مناطق محروم و کم‌تر برخودار این استان سرمایه‌گذاری جدید داشته باشد.
بنیاد برکت تاکنون در 17 پروژه‌ی توانمندسازی اقتصادی با حجم کل سرمایه‌گذاری 2189 میلیارد ریال در مناطق محروم استان کردستان مشارکت داشته است.
این پروژه‌های اقتصادی و تولیدی 15 هزار و 525 فرصت شغلی به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در منطقه ایجاد کرده است.
همچنین بنیاد برکت تا به حال 24 مدرسه در مناطق محروم این استان ساخته است.
برچسب ها: تدبیر24 کردستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: