ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۴۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷

مجلس نهم به خواسته‌های اکثریت مردم كم توجه بود

تدبیر24 :نماینده مجلس ششم شورای اسلامی گفت:مجالس کشور ما تاریخی به قدمت بیش از یک‌صد سال را پشت‌سر گذاشته و دراین‌مدت تجربه بسیار ارزشمندی از تلاش برای ایجاد شرایط مناسب تأمین خواسته‌ها و مطالبات مردم در این نهاد، با فراز وفرود بسیار چشمگیر شکل گرفته است.

الهه کولایی در گفت و گو با خبرنگار آستان افزود: آنچه در سال‌های پس از انقلاب اسلامی اتفاق افتاد، تلاش برای برجسته‌شدن نقش و جایگاه مجلس در مدیریت کشور بر پایه رویکرد سازنده و تاریخی بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران بود که مجلس را به عنوان بالاترین نهاد تصمیم‌گیر کشور درباره مهم‌ترین مسائل داخلی و خارجی مورد تأکید و تمرکز قرار دادند.

وي گفت: اینکه در طول سال‌های اخیر، هر دوره مجلس در این مسیر و در ایفای وظایف قانونی خود چگونه رفتار کرده است، به‌خوبی از سوی ناظران داخلی و خارجی قابل ارزیابی است اما در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، آنچه از عملکرد اکثریت نمایندگان مجلس بر جای مانده، کم‌توجهی و نبود دقت لازم به مطالبات و خواسته‌های اکثریت مردم ایران به‌ویژه پس از انتخابات خرداد 92 بوده است.

الهه کولایی  همچنین اظهار داشت:  درواقع نمایندگان منتخب در مجلس دهم باید از نتایج رفتارها و کنش‌های نمایندگان مجلس نهم درس‌های بسیاری فراگیرند تا بتوانند وظایف نمایندگی خود را براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در برآورده‌کردن مطالبات ملتی بزرگ که حماسه‌های شکوهمندی را به تاریخ تحولات کشور ما عرضه کرده، به‌درستی بازشناسند و آن را به‌خوبی ادا کنند.

نماینده سابق شورای اسلامی ادامه داد: اکنون فرصتی فراروی منتخبان مردم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی است تا این درس‌ها را به‌خوبی فراگیرند و وظایف قانونی خود را در جهت اجرائی‌کردن همه موازین قانونی اساسی به‌ویژه روح قانون اساسی به کار گیرند تا از این فرصت به‌وجودآمده که لطف خداوند به آنها بوده و مردم این فرصت‌ را برایشان فراهم کرده‌اند، نهایت استفاده را ببرند و در پایان دوره چهارساله مورد ارزیابی مثبت مردم قرار گیرند.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: